General-auto d.o.o

General-auto d.o.o

O kompaniji

Preduzeće General-auto d.o.o., čija je osnovna delatnost prodaja i servisiranje automobila i kamiona, je osnovano 1990 godine. General-auto danas posluje u dva najveća grada u Srbiji, Novom Sadu i Beogradu. Počevši kao mala veleprodaja delova za kamione, preduzeće General-auto je od 1998. godine preraslo u ozbiljnog prodavca i servisera kamiona Iveco. Ova delatnost se i danas odvija u Novom Sadu, u krugu od 15.000 m2 na kome je izgrađen savremeni servisno prodajni centar od 4.300 m2.

Od septembra 2005. godine, na istoj lokaciji počeo je sa radom i sektor prodaje i servisiranja vozila Fiat. S obzirom da ovaj segment u poslovanju postaje sve značajniji, u pripremi je izgradnja novog centra u kome će se delatnost prodaje i servisiranja ovih vozila podići na najviši nivo po korporativnim standardima proizvođača.

General-auto je u aprilu 2008. godine potpisao ugovor sa korporacijom Mazda, kojim je preciziran poslovni odnos i General-auto je postao jedan od uvoznika ovih automobila. Prodajno servisni centar se trenutno nalazi u Beogradu ukupne površine od 450 m2, ali je u pripremi gradnja velikog centra na placu od 8.300m2 koji se nalazi na Orlovačkoj petlji.

U cilju daljeg razvoja i približavanja vozila i usluga iz svoje ponude stanovnicima većih vojvođanskih opština, u pripremi je i gradnja novih prodajno servisnih centara. Ukazano poverenje klijenata jeste pokazatelj da smo na pravom putu i siguran je indikator daljeg razvoja i napretka General-auta.

Osnovnu pokretačku snagu General-auta uvek su činili zaposleni, koji su svojim zalaganjem i energijom postavljali standarde u poslu kojim se bave, što je dovelo do stalnog i kontinuiranog rasta preduzeća. Svesni smo da ćemo ovim putem nastaviti jedino privlačenjem najkvalitetnijih ljudi koji figuriraju kao potencijal za budućnost i nova pokretačka snaga kompanije. Iz tog razloga stvaramo dinamična radna mesta i podsticajnu sredinu koja će motivisati ljude da daju najbolje od sebe. Investiranje u razvoj, obezbeđenje kontinuiranog učenja i nagrađivanje uspeha samo su neki od alata koje u ovu svrhu primenjujemo.

Kontakt

Adresa

Sentandrejski put 157a, 21118, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08203393

PIB

100457972