Generali Osiguranje Srbija a.d.o.
Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

O kompaniji

Pitaš se zašto bi baš Generali tim bio pravi tim za tebe?
Timski duh je naš glavni pokretač. Bez obzira na naša različita interesovanja, direkcije i timove u kojima radimo, naš talenat i želja za napredovanjem u poslu kojim se bavimo nas spaja i oblikuje kroz sve što radimo zajedno. To nije samo kroz posao, već i kroz sportske događaje i humanitarne akcije u koje se vrlo rado uključujemo.
Naš radni prostor je naše ogledalo. Veoma smo ponosni što radimo u savremenim, modernim i lepim poslovnim prostorima širom Srbije, koje ukrašavamo svojom vedrinom, otvorenošću i pozitivnim pristupom. Uslovi u kojima radimo nam omogućavaju brzinu i efikasnost u poslu, a pre svega čine da se osećamo prijatno, lagodno i sigurno na svom radnom mestu. Zbog čega je to važno? Zato što taj spoj efikasnosti i zadovoljstva prvo primete oni koji su nam u poslu najbitniji … naši klijenti.
Kombinovani način rada  je nešto čemu posvećujemo posebnu pažnju i na šta smo jako ponosni. Nema svako od nas isti ritam života i nismo jednako efikasni u svakom delu dana i na svakom mestu. Fleksibilno radno vreme i mogućnost rada iz kancelarije, od kuće ili sa lokacije koja nam u datom trenutku najviše odgovara, značajno doprinosi našoj boljoj organizaciji, a samim tim i efikasnosti. Poranićeš i doći u 7 sati ujutru u kancelariju, da bi u 15h bio gotov tvoj radni dan? Odmorićeš ujutru malo duže, početi sa radom od kuće u 9i30 i tako odmorno dočekati novi radni dan?  Izbor je tvoj.
Šansu kod nas mogu da dobiju svi. Pružamo priliku mladim ljudima koji nemaju radnog iskustva i tek su završili školovanje. Svake godine im dajemo mogućnost da dođu na tromesečnu letnju praksu u našoj kompaniji, a mnogi od njih su je u prethodnom periodu iskoristili na najbolji mogući način i postali deo našeg tima.
Zašto Generali tim? Zato što podstičemo inovativnost, ideje i inicijative, motivišemo te i pružamo ti priliku da razviješ svoje potencijale.
Možeš nas pronaći i na društvenim mrežama: instagram ili youtube i facebook

Beneficije

Proces selekcije

Dugogodišnji stav naše kompanije je da su ljudi najvažniji resurs kompanije. Osnovni zadaci kadrovske politike su primanje, stvaranje i zadržavanje najboljih ljudi, kao i njihovo usmeravanje ka ostvarivanju definisanih ciljeva kompanije. Kadrovska politika je jasno orijentisana ka aktivnom doprinosu ostvarenju ciljeva kompanije, spremna da se stalno prilagođava tržištu i strategiji kompanije i jednostavna za implementaciju.

Osnovne karakteristike koje tražimo u kandidatu jesu sposobnost brzog uklapanja i prilagođavanja stalnim promenama u okruženju, timu i radnom mestu, samostalnost i sposobnost preuzimanja inicijative, profesionalizam u poslu i želja za identifikovanjem sa kompanijom.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
25
Dana
Krugovi selekcije
3
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Vladimira Popovića 8, 11 070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17198319

PIB

100001175

Broj zaposlenih

> 1000