Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

Pitaš se zašto bi baš Generali tim bio pravi tim za tebe?
Timski duh je naš glavni pokretač. Bez obzira na naša različita interesovanja, direkcije i sektore u kojima radimo, naš talenat i želja za napredovanjem u poslu kojim se bavimo nas spaja i oblikuje kroz sve što radimo zajedno. To nije samo kroz posao, već i kroz sportske događaje i humanitarne akcije u koje se vrlo rado uključujemo.
Naš radni prostor je naše ogledalo. Veoma smo ponosni što radimo u savremenim, modernim i lepim poslovnim prostorima širom Srbije, koje ukrašavamo svojom vedrinom, otvorenošću i pozitivnim pristupom. Uslovi u kojima radimo nam omogućavaju brzinu i efikasnost u poslu, a pre svega čine da se osećamo prijatno, lagodno i sigurno na svom radnom mestu. Zbog čega je to važno? Zato što taj spoj efikasnosti i zadovoljstva prvo primete oni koji su nam u poslu najbitniji … naši klijenti.
Fleksibilnost radnog vremena je nešto čemu posvećujemo posebnu pažnju. Nema svako od nas isti ritam života i nismo jednako efikasni u svakom delu dana. Ako si ranoranilac dođi na posao u 7 sati, a u 15 časova ćeš posle uspešnog dana moći da se posvetiš sebi, svojoj porodici i prijateljima. Ipak, ako želiš da se dobro naspavaš, kako bi došao odmoran na posao, možeš da dođeš u 10 časova i da sve obaveze i zadatke koje te toga dana čekaju na poslu, završiš do 18 časova. Dostupan ti je i smart working koncept, pa kada ti odgovara, možeš da radiš i van kancelarije. Izbor je tvoj.
Šansu kod nas mogu da dobiju svi. Pružamo priliku mladim ljudima koji nemaju radnog iskustva i tek su završili školovanje. Svake godine im dajemo mogućnost da dođu na tromesečnu letnju praksu u našoj kompaniji, a mnogi od njih su je u prethodnom periodu iskoristili na najbolji mogući način i postali deo našeg tima.
Zašto Generali tim? Zato što podstičemo inovativnost, ideje i inicijative, motivišemo te i pružamo ti priliku da razviješ svoje potencijale.
Možeš nas pronaći i na društvenim mrežama: instagram ili youtube i facebook

Zašto mi?

Pronalazimo i negujemo talente

Znamo da se danas nije lako zaposliti nakon završetka fakulteta. Zato svakog leta dajemo šansu mladim ljudima bez radnog iskustva da se kroz tromesečnu praksu upoznaju sa tržištem osiguranja i sa specifičnostima rada u našoj kompaniji. Mnogi od njih su ovu priliku iskoristili na najbolji mogući način – postali su deo našeg tima.
To je samo početak. Pratimo i razvijamo potencijal zaposlenih, i razvijamo ih. U želji da neki od njih postanu budući lideri naše kompanije, osmislili smo Talent menadžment program. Kroz obuku koja se odvija uz primenu savremenih, dinamičnih metoda, rad na projektima i mentorski rad sa našim top menadžmentom, najtalentovanije zaposlene pripremamo da jednog dana postanu lideri naše kompanije. Program za talente nas izdvaja od konkurencije i jedan je od razloga zbog kojeg smo lider na tržištu u različitim vrstama osiguranja.

Naši zaposleni

Ljiljana Civrić -  menadžer za neživotna osiguranja

Karijeru u Generali Osiguranju Srbija započela sam 2010. godine na radnom mestu  savetnika za neživotna osiguranja. Iako sam diplomirani ekonomista sa prethodnim iskustvom profesora u srednjoj ekonomskoj školi i menadžera prodaje u dve domaće kompanije, odlučila sam da počnem od početka i to u prodaji osiguranja. Veoma brzo sam postala specijalista za zdravstvena osiguranja i godinama bila podrška kolegama u prodaji. Danas sam menadžer za neživotna osiguranja. Rukovodim jednim uspešnim prodajnim timom, koji se bavi dinamičnim i odgovornim poslom i postiže izvanredne rezultate. Naš posao je poseban, jer je svaki dan prilika da bolje upoznamo klijente. On je i inspirativan, jer im pomažemo da osiguraju ono što im je najvažnije. Raduje nas kada postanemo deo života ljudi kojima u izvesnim životnim prilikama osiguranje bude najvažnija odluka koju su doneli. Ponosna sam što sam deo velikog Generali tima. 

Lazar Carević - saradnik za digitalizaciju

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Beogradu svoja prva radna iskustva počeo sam da stičem u kompaniji Generali Osiguranje Srbija. Tokom nešto više od dve godine promenio sam nekoliko radnih mesta: radio sam u Kontakt centru, u CRM-u i na razvoju proizvoda neživotnih osiguranja. Danas, na svoje veliko zadovoljstvo, deo sam tima koji se bavi digitalizacijom osiguranja. Mi se trudimo da internim i eksternim klijentima omogućimo lakše obavljanje svakodnevnog posla odnosno brzo i samostalno zaključivanje polisa putem mobilnih aplikacija.
Rad u internacionalnoj kompaniji pruža širok spektar mogućnosti za konstantno usavršavanje i napredovanje. Zato je moja poruka svim mladim ljudima da se pridruže porodici zaposlenih u Generali Osiguranju Srbija.

Marina Vukosavljević - asset manager

Karijeru u kompaniji Generali Osiguranje Srbija započela sam 2010. godine kao investicioni analitičar. Od tada sam nekoliko puta napredovala i širila svoja znanja u ovoj i ostalim Generali kompanijama koje posluju u Srbiji. Danas, kao asset manager, zadužena sam za analizu i praćenje celokupnog investicionog portfolija, ocenu performansi investicija, upravljanje sredstvima i obavezama i upravljanje novčanim tokovima. Ispunjava me svaki radni dan, jer imam priliku da pomeram svoje lične, ali i granice svog posla. Najveću podršku nalazim u timu sa kojim radim i sa kojim dolazim do najboljih rezultata. Istakla bih i jedinstveno iskustvo koje sam imala kao učesnik Talent menadžment programa, koji mi je omogućio da dve godine radim sa ljudima iz cele kompanije, razvijam svoja znanja i veštine i unapredim karijeru. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/generali.srbija/

Kontakt

Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Vladimira Popovića 8, 11 070 Novi Beograd, SRBIJA

kontakt@generali.rs

www.generali.rs

011 222 0 555
Facebook
Twitter