Geomont heat pumps doo

Geomont heat pumps doo

O kompaniji

Geomont heat pumps doo se bavi izvođenjem radova i prodajom brendirane opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju, te protivpožarne sprinkler sisteme i hidrantsku mrežu, kao i vodovod i kanalizaciju. Imamo ozbiljan tim koji je spreman da projektuje i izvodi najsloženije instalacije u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, gasnih instalacija, protivpožarnih-sprinkler sistema, te vodovoda i kanalizacije. Deluje u saradnju sa firmom Grejanje i montaža ZTR i PB.

Ono što nas izdvaja je, što pored osnovne delatnosti, možemo da izvodimo instalacije po sistemu kompletnog inženjeringa (“KLJUČ U RUKE”) gde klijent od nas dobija sve (tehničko rešenje, projekat, opremu, izvođenje radova, puštanje u rad, obuku osoblja za rukovanje i servis).

Najviše se bavimo projektovanjem i izvođenjem sistema obnovljivih izvora energije (toplotne pumpe, solarni sistemi…), u cilju maksimalnog poboljšanja energetske efikasnosti sistema.

Naša stalna briga je vrhunski kvalitet radova koje izvodimo, te opreme koju ugrađujemo, kao i zadovoljstvo zaposlenih i naših klijenata.

Opremljeni smo mašinama, alatima i vozilima koji su nam neophodni za nesmetan rad. Veliki akcenat stavljamo na obuku zaposlenih iz svih oblasti koje su u delokrugu našeg poslovanja a na prvom mestu bezbednosti.

Brend GEOMONT heat pumps obuhvata energetski efikasne proizvode za grejanje i klimatizaciju, kao što su toplotne pumpe i fan coil uređaji, čijom se ugradnjom postižu značajne uštede u troškovima energije prilikom eksploatacije, uz obezbeđenje maksimalnog komfora.

Za kompletnu instalaciju, potrebne su cirkulacione i bunarske pumpe koje se takođe nalaze u programu brenda GEOMONT heat pumps.

Program gru (groove) spojnica i fitinga je po FM & UL standardu i koristi se za montažu cevnih instalacija protivpožarnih sprinkler sistema. Uspešno se može koristiti za instalaciju hidrantske mreže i instalaciju komprimovanog vazduha, a takođe se koristi i za instalaciju grejanja i klimatizacije. Upotrebom gru spojnica i fitinga se postiže jednostavna i brza instalacija cevne mreže.

Kontakt

Adresa

Parobrodska 7, Srem. Mitrovica, Srbija

Kontakt
Matični broj

61002189

PIB

105358314