GG Studio Digital Agency

GG Studio Digital Agency

O kompaniji

Ćao, da li voliš inovativan softver, jake brendove, privlačan dizajn i gejming? Ako je odgovor DA, onda je vrlo verovatno da će ti se dopasti GG Studio.  

Mi smo kompanija koja pruža servise razvoja, implementacije i održavanja softvera za inostrane klijente. Sa sedistem kompanije u Beogradu, već preko 4 godine uspešno poslujemo sa brojnim startapima čiji su klijenti svetski poznate kompanije kao što su Spotify, FC Ajax, Caterpillar Inc i Fnatic.

Naš studio čini multinacionalni tim profesionalaca iz Srbije, Crne Gore, BiH i Austrije. U suštini, šta radimo? Razvijamo i dizajniramo dobre SaaS proizvode za startape širom sveta. Pomažemo osnivačima da izgrade jake osnove brenda i postave čvrst biznis na noge tako što im postavljamo procese i oformljavamo visokoefikasne timove. Osim toga, držimo strateške konsultacije koje startapima omogućuju da stabilno rastu i preskoče brojne početničke greške.

Ko su naši klijenti? Svi naši klijenti su inostrane kompanije. Portfolio nam je raznovrsan i trudimo se da održimo to kako bi nam posao bio zanimljiv ali i kako bismo stekli široku sliku biznisa. Iz tog razloga pokrivamo projekte u mnogobrojnim industrijama: sport, fitnes, medicina, edukacija, mašinsko učenje, kripto, eSport, HR, analitički alati, turizam, transport, mediji...

Ako ti sve ovo zvuči intresantno pogledaj naše oglase i naš sajt: https://ggstud.io/ 

Ili dođi barem da porazgovaramo. Živimo na internetu ali sve svoje potencijalne koleginice i kolege volimo da upoznamo i vidimo uživo. Bitno je da postoji zajednička energija. Tek onda pričamo o skilovima.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Cara Nikolaja II 28 / 6, Belgrade, Srbija

Kontakt
Matični broj

21462594

PIB

111325020

Broj zaposlenih

< 20