Gips Design

Gips Design

O kompaniji

Nekoliko godina je bilo dovoljno da se na tržištu pozicioniramo kao jedna od najozbiljnijih izvođačkih firmi u oblasti suvo-montažnih radova. Od osnivanja 2010. godine kao preduzetnička radnja ubrzo smo prepoznali potrebu tržišta i fokusirali se na gipsarsko-molerske radove sa elementima rasvete kao dekorativnog elementa i to sve objedinili sa ličnim interesovanjem, znanjem i zalaganjem.

Sve to nam je omogućilo da danas pored izvođenja radova na svim većim objektima u zemlji učestvujemo u projektima i u zemljama EU kao i da otvorimo sopstvenu prodaju. Višegodišnje iskustvo u radu zajedno sa uasavršavanjem prolazeći sve obuke dovelo nas je u poziciju da pored prodaje svog potrebnog materijala ponudimo i sav specijalizovan alat za izvođenje radova. Ponudu materijala i alata smo godinama pažljivo birali sretajući se sa raznim realnim problemima na realizaciji projekata. Zbog toga se možemo sa ponosom pohvaliti da kod nas možete naći apsolutno sve što Vam je potrebno.

Treba napomenuti da osnovni poslovni pristup firme jeste obezbeđenje savremenog i pouzdanog proizvoda koji će našim korisnicima pružiti sigurnost i komfor. Velika poznanica su nam uređenje velikih kvadratura poslovnih prostora, restorana, shopping centara, banaka i sličnih objekata sa specifičnim zahtevima i kratkim rokovima izvođenja radova.

Zahvaljujući visokim standardima kvaliteta, obim i kompleksnost poslova se menjala i rasla. Zbog toga smo u mogućnosti da realizujemo svaki Vaš projekat.

Kontakt

Adresa

Radnička 63, Lokal 1, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21164771

PIB

109341009