Gomex d.o.o.

Gomex d.o.o.

O kompaniji

Gomex d.o.o. je trgovinska kompanija sa sedištem u Zrenjaninu.  Rezultati postignuti od osnivanja 1995. godine svrstali su nas u  regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke  potrošnje. Naše radnje su raspoređene na teritoriji cele Srbije.  Trenutno u sastavu našeg trgovinskog lanca posluje preko 220 maloprodajnih objekata, sa prosečnom veličinom 250 m². Lokacije radnji  su veoma atraktivne i birane su tako da budu u neposrednom komšiluku  potrošača. Trenutno Gomex zapošljava 2.500 ljudi. CEECAT Capital je kupio većinski udeo u Gomex-u u martu 2022. CEECAT Capital je fond privatnog kapitala koji ulaže u male i srednje trgovinske kompanije u razvoju u Evropi. Posluje iz kancelarija u Londonu, Luksemburgu, Bukureštu, Istanbulu i Beogradu.

Poslujemo u skladu sa najsavremenijim evropskim  standardima, čija primena omogućava pružanje najbolje moguće usluge  potrošaču, od izbora artikala do povoljnih cena.

Nesmetan tok robe i  povećana efikasnost unutar kompanije zasnovani su na postojanju dva  moderna distributivna centra. Jedan pokriva distribuciju neutralne robe u  sve objekte, a drugi (rashladni) bavi se distribucijom mesa. Kapacitet  Rashladno distributivnog centra, smeštenog u Industrijskoj zoni  Jugoistok u Zrenjaninu, je proizvodnja više od 5 tona raznih proizvoda  od mesa na dnevnom nivou.

Za našu kompaniju investicija u  zaposlene predstavlja strateški najbitnije ulaganje. Kontinuirana  edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim  uslovima, uz rad u malim grupama, obezbeđena je svim zaposlenima u  Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu. Na taj način svako od preko  2.500 zaposlenih može maksimalno da razvije sopstvene potencijale i  usavrši svoje poslovne veštine. Primena stečenih znanja omogućava  uspostavljanje profesionalnog, a ipak prisnog, odnosa sa potrošačima.

Kompanija  Gomex spada u red visoko društveno odgovornih kompanija. 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Miletićeva 27a, Zrenjanin, Srbija

Kontakt
Matični broj

08652163

PIB

101161267

Broj zaposlenih

> 1000