Goodwill Pharma

Goodwill Pharma

O kompaniji

 

Goodwill Pharma je jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u Evropi , sa preko 20 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji lekova i suplemenata. Sedište kompanije je u Mađarskoj. U cilju daljeg razvoja na tržištu jugoistočne Evrope, u Srbiji je 2003. godine osnovana Goodwill Pharma d.o.o. sa sedištem u Subotici

 

Goodwill Grupaciju čine i  Goodwill Pharma predstavništva u Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Poljskoj, Češkoj, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Rumuniji, koja  sa kompanijom u Srbiji zajedno imaju više od 200 zaposlenih.

 

Naša Vizija

Goodwill - sinonim brzog i održivog razvoja, u proizvodnji i plasmanu visokokvalitetnih i inovativnih framaceutskih proizvoda, na globalnom nivou.

Naša Misija

Da obezbedimo kvalitetne i inovativne proizvode u cilju poboljšanja kvaliteta života.

Naše vrednosti :  

Posvećenost – Kvalitet -Odgovornost -Pouzdanost -Bezbednost pacijenata - Zadovoljstvo korisnika

 

U poslednjih 17 godina, Goodwill Pharma d.o.o. se razvila u respektabilnu kompaniju na polju uvoza, registracije , stručne promocije , distribucije I prodaje farmaceutskih proizvoda velikih svetskih kompanija , kao što su : Casen Recordati, Stada Hemofarm, Alfasigma, Meditop, Polpharma, Lenuspharma, Beres, Sensilab, Pharmathen, Nutravis, Aora.

U svom portoliu osim lekova, medicinkih sredstava koji pokrivaju različite terapeutske grupe (reumatologija, infektivne bolesti, neurologija, psihijatrija, gastroenterologija, ORL, prehlada i grip, bolesti metabolizma, alergija/imunologija, ginekologija-urologija, ortopedija, traumatologija, andrologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, dermatovenerologija, opšta medicina), Goodwill Pharma uspešno razvija I svoju liniju viskokovlitetnih dijeteskih suplemenata. http://www.goodwill.rs/

U cilju daljeg razvoja kompanije, krajem 2019. završeni su radovi na izgradnji modernog poslovnog centra u Subotici, koji osim proizvodnog pogona  uključuje I magacin veleprodaje , upravnu zgradu I i najsavremeniju laboratoriju za mikrobiološka i fizičko-hemijska ispitivanja, u skladu sa GMP smernicama.

Novi poslovni centar, koji se prostire na 4000 m2, uključuje najsavremniji proizvodni pogon godišnjeg kapaciteta 15 miliona jedinica.  Ovom investicijom ispunjeni su uslovi za dalji rast I razvoj  Goodwill Pharme  u čijem fokusu će biti proizvodnja visokokvalitetnih lekova i dijetetskih proizvoda za siguran i kontinuiran plasman na globalnom nivou.

Kontakt

Adresa

Head Office , Wholesale, laboratory & manufacturing site, Segedinski put 80, 24000 - Representative Office - Maglajska 1, 11000 Belgrade, Serbia, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08786429

PIB

102936686

Broj zaposlenih

51 - 100