GoPro d.o.o.

GoPro d.o.o.

O kompaniji

 

GoPro je nastao 2009. godine u Beogradu sa idejom da kompanija može da posluje i bude vrlo uspešna i da ceo proces rada bude lep i ugodan podjednako za ljude koji u njoj rade, kao i za klijente sa kojima sarađuje, a pre svega da donese vrednost onima koji nam poklone poverenje da im svojim rešenjima pomognemo da budu uspešniji.

 

Mi smo kompanija koja zapošljava preko 50 inženjera informacionih tehnologija - konsultante, projekt menadžere i programere koji se primarno bave Microsoft Dynamics NAV/Business Central (Navision) softverom i njegovom implementacijom u kompanijama različitih profila. Sa timom koji ima sertifikovanu ekspertizu i ogromno iskustvo, predstavljamo jednog od lidera u regionu i kompaniju koja se konstantno širi i napreduje zahvaljujući svojim zadovoljnim zaposlenima, zadovoljnim klijentima i povećanju obima poslovanja. Pored Srbije, poslujemo na području celog regiona, i svim kontinentima osim Australije. Kompanija je Gold Microsoft partner, sa portfoliom koji obuhvata i veći broj različitih poslovnih rešenja (Microsoft Dynamics CRM, PowerBI, DMS, Mobilne aplikacije...). Sve radimo sa ciljem da svojim klijentima pružimo zaokružen i integrisan informacioni sistem, koji pokriva celokupno poslovanje.

 

Mi smo firma koja se vodi vrednostima i procesima. Vrednosti delimo među sobom, a procese stalno unapređujemo.

 

Vizija

 

Stremimo da budemo najbolja firma u oblasti poslovnih rešenja gde god da radimo.

 

Misija

 

GoPro je najbolja moguća sredina u kojoj svaki zaposleni može da nauči posao kojim se firma bavi i u kojoj izrasta u vrhunskog profesionalca kakvi su firmi i potrebni da bi ostvarila svoju viziju. Zbog toga firma kontinuirano investira u oblastima koje vode ispunjenju vizije, bilo da su u pitanju partnerstva sa vodećim svetskim firmama, ili nabavka vrhunskih alata za rad, ili ulaganje u zaposlene kroz obuke. Na taj način i klijenti prepoznaju GoPro kao vrhunsku firmu i lojalni su nam, a potencijalni klijenti nas vrednuju kao najbolje partnere za saradnju. 

 

Zajedničke vrednosti

 

U GoPro-u su prihvaćene zajedničke vrednosti, koje uključuju uverenja svih članova tima o potrebi obezbeđivanja visokog kvaliteta naših usluga i prihvataju lične odgovornosti za realizaciju preduzetih obaveza. Negujemo, prihvatamo i poštujemo vrednosti GoPro-a:

 

·         Zadovoljstvo zaposlenih

 

·         Zadovoljstvo klijenata

 

·         Integritet, pouzdanost i odgovornost

 

·         Kvalitet u svemu što radimo

 

·         Proaktivnost

 

·         Pripadnost kolektivu

Kontakt

GoPro d.o.o.

  • Prve Pruge 27c
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 106200575
  • Matični broj: 20554037
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.