Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Gordon d.o.o. Calzedonia Group

Gordon d.o.o. Calzedonia Group logo
14. Nova br. 2 24000 Subotica
Subotica
SRBIJA
024/4155445
> 1000
107470287
20809515

Gordon d.o.o. Calzedonia Group


„Calzedonia“ je osnovana 1987. godine u Veroni sa ciljem pokretanja proizvodnje čarapa i kupaćih kostima za žene, muškarce i decu, sa naknadnim proširenjem na proizvodnju donjeg veša brenda „Intimissimi“ i „Tezenis“. Nakon nešto više od dvadeset pet godina, „Calzedonia“ grupa ima više od 3.000 prodavnica i oko 30.000 zaposlenih širom sveta.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces regrutacije i selekcije kandidata se razlikuje u zavisnosti od oglašene radne pozicije. U slučaju radnih pozicija u proizvodnji proces selekcije se vrši na osnovu razgovora sa kandidatom i testa sitne motorike, dok u slučaju menadžerskih pozicija i pozicija za rad u administarciji kandidati se predstavljaju putem razgovora sa nadležnom osobom u domenu ljudskih resursa i sa stručnom osobom u domenu u kojem se radna pozicija oglašava, odnosno testom za proveru znanja i veština u skladu sa zahtevima date radne pozicije.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Svim našim zaposlenima, nudimo rad u prijatnom, inovativnom okruženju, sa zdravim međuljudskim odnosima, mogućnost napredovanja i sticanja znanja, iskustava u međunarodnom ambijentu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.