Calzedonia Group
Calzedonia Group

Calzedonia Group

Serbian market

O kompaniji

Calzedonia Grupa je osnovana u Italiji 1986. godine. Celokupni životni ciklus proizvoda, od dizajna do proizvodnje u sopstvenim fabrikama, pa sve do globalne distribucije, vodi direktno Calzedonia Grupa.

Danas Grupa nudi svoje kolekcije isključivo u okviru svojih prodavnica pojedinačnih brendova (5.000+) pod nazivima Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Falconeri, Intimissimi Uomo i Atelier Emè, u direktnom vlasništvu ili koje posluju kao franšize, širom sveta (50+ zemalja).

Calzedonia Grupa je vertikalno integrisana i kontroliše sve korake u lancu snabdevanja, od proizvodnje pa sve do finalnih proizvoda. Danas, u fabrikama, Grupa proizvodi oko 77% svih proizvoda koje prodaje. Proizvodnja se odvija u fabrikama Grupe koje se nalaze u Italiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Šri Lanki, Bosni i Etiopiji.

Vlasništvo nad fabrikama (20+) pruža mogućnost kordinacije proizvodnje, obezbeđuje potpuno pridržavanje potrebama Grupe, i ima dublje razumevanje društvene strukture u kojoj kompanije posluju i svakog potencijalnog problema koji može da nastane. Calzedonia Grupa se ponosi uslovima rada i uslugama koje pruža svim zaposlenima i saradnicima.

U celokupnom lancu snabdevanja Grupa ima za cilj:

· usklađenost sa najvišim standardima bezbednosti, zdravlja i zaštite životne sredine

· ponudu optimalnih uslova rada

· obezbeđivanje adekvatnih plata i pružanje doprinosa, koliko god je to moguće, rastu zajednica koje su domaćini Kompanijama.

Calzedonia Grupa se ističe svojom snagom, fleksibilnošću i dinamikom. Ovi kvaliteti omogućavaju da našim zaposlenima(40.000+), u koje zaista verujemo, ponudimo široki spektar opcija za profesionalni razvoj, obezbeđujući da se talentima daju prave mogućnosti.

U Srbiji Grupa je prisutna sa ukupno 15 prodavnica brendova: Calzedonia, Intimissimi i Tezenis i 3 proizvodna pogona u vlasništvu: Gordon d.o.o, Fiorano d.o.o. i Adriana.tex d.o.o. koji posluju na 6 lokacija: Subotica, Sombor, Kikinda, Ruma, Kula, Senta.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Saznajte više u odeljku "Kompanijski Brendovi"., Prodavnice se nalaze u Beogradu i Novom Sadu, a naše proizvodne pogone možete naći u Subotici, Somboru, Kikindi, Kuli, Rumi i Senti, Srbija

Kontakt
Matični broj

20809515

PIB

107470287

Broj zaposlenih

> 1000