Grafart

Grafart

O kompaniji

„Trafike” GrafArt su lanac maloprodajnih objekata (tobacco/convenient/gift shop) koji se širi u svim većim gradovima Srbije. U Trafikama kupci mogu da dobiju mnogo toga na jednom mestu, jer ponudu čine proizvodi i usluge.

U ponudi Trafika su sledeći trgovački artikli: duvan, cigarete, cigare, cigarilosi, upaljači, šibice, lule, duvan za lule, oprema za lule, rizle, papir za uvijanje, filteri, mašinice za uvijanje, kvalitetna pića, bombonjere, kafa (tradicionalna i NES za poneti), čokolade, slatkiši, grickalice, žvake, karte za kartanje, kockice za jamb, igračke, igrice za PC, igrice za PlayStation, igrice za Wii, Zippo program upaljača, program Victorinox, sladoled, uvek hladno piće, kao hrana i pelet za kućne ljubimce. Sve ovo i još mnogo više proizvoda može se pronaći u našoj online prodavnici: www.trafika.online. Takođe, nudimo i sve što je potrebno za pakovanje poklona – ukrasni papir, ukrasne kese i čestitke.

Poznati smo i kao idealno mesto za ljubitelje stripa, kao i original majica sa printom strip junaka iz Sergio Bonelli Editore kolekcije. Imamo i veliku ponudu knjiga, uglavnom popularnih bestselera i to po istim cenama kao u knjižarama.

Pružamo široku lepezu usluga:

- dopune za pripejd kartice svih operatera u Srbiji - MTS, Telenor, VIP i Globaltel.

- dopune za sve vrste Bus Plus kartica i prodaja samih kartica - kartonskih i plastičnih (osim personalizovanih). Kod nas možete i kupiti i dopuniti karticu.

- dopune za iPay sistem online plaćanja na Internetu. Ako nemate ili ne želite da koristite karticu na Internetu, dođite kod nas i uplatite željenu sumu na iPay i trošite vaš novac bez opasnosti po vašu karticu.

-GiftOnCard – izaberite poklon karticu koju možete da dopunite u željenom iznosu i za par minuta dobijate poklon za dragu osobu. Tipičan primer je Delta City kartica - kojom se, kada se pokloni, u Delta City-ju kupuje željeni artikal, u bilo kojoj prodavnici, za sumu kojom je kartica napunjena.

 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Zrenjaninski put 84c 11210, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20385944

PIB

105459276