Grand Prom a.d.

Grand Prom a.d.

O kompaniji

Kompanija Grand Prom osnovana je krajem 1997. godine, i za samo nekoliko godina postala je najveći domaći proizvođač kafe i najveći uvoznik u regionu.

Danas Grand broji preko 500 zaposlenih, a munjevit razvoj od male fabrike kafe do najvećeg proizvođača i uvoznika u regionu bio je moguć samo uz pažljivo i konstantno ulaganje u ljude, tehnologiju, praćenje savremenih svetskih trendova u proizvodnji kafe, ali i ozbiljan pristup marketingu i njegovim prednostima.

U kompaniji se za zaposlene redovno organizuju obuke i usavršavanja, a proizvodi "Granda" iz godine u godinu su pioniri na domaćem tržištu kako u pakovanju, tako i u novinama u recepturi.
Kompanija je stvorila jedan od najkvalitetnijih menadžerskih timova u zemlji i regionu sa najrazvijenijom distributivnom mrežom koja pokriva preko 90% prodajnih objekata. Uspešna saradnja sa trgovinskim firmama zasniva se na visoko profesionalnom odnosu, odličnoj logistici, dobro postavljenom sistemu poslovanja unutar same kompanije, ali i dubokom poverenju i uzajamnom poštovanju koji se u Grandu posebno neguju.

Danas Grand Prom prepoznaju po brendovima poput Grand Arome, Grand kafe Gold, Grand espresso, Grand kafe De Luxe, Grand Aroma Light i tople čokolade Choco.

Regionalni razvoj

Već 2004. godine Grand je otpočeo sa regionalnim širenjem - zahvaljujući kreditu Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj od 7 miliona evra, otvorena je fabrika za preradu kafe u Bosni i Hercegovini, čime je kompanija po prvi put izašla na tržište regiona. Ubrzo je otpočela sa proizvodnjom "Grand" kafe i u Makedoniji, a zahvaljujući strateškom partnerstvu sa slovenačkom "Drogom Kolinskom" sklopljenom 2005. godine ostvareno je vlasništvo nad najvećom domaćom konditorskom kompanijom, "Soko Štarkom".

Proizvodi "Štarka" već su ušli u distributivnu mrežu "Granda", kao i proizvodi "Droge Kolinske" od kojih su najpoznatiji: "Argeta" pašteta, čajevi "1001 cvet", "Cockta" i "Barcaffe".
Proizvodi grupe Droga Kolinska visoko su pozicionirani na tržištu Evropske Unije i Rusije, a menadžerski tim Granda preuzeo je rukovođenje proizvodima Grupe na tržištu jugoistočne Evrope.

Zahvaljujući strateškom partnerstvu sa Drogom Kolinskom omogućeno je stvaranje tržišnog lidera u prehrambenoj industriji na teritoriji jugoistočne Evrope, kao i lakši prodor na nova tržišta.

Kompanija visoko ceni i neguje: poštenje, iskrenost, integritet, posvećenost poslu i klijentima, hrabrost da se preuzme rizik i timski rad. Kako se "Grand" stalno razvija i širi svoju delatnost, u kompaniji ima mesta za stručnjake raznih profila kojima pružamo odlične uslove i mogućnost napredovanja i usavršavanja u svim oblastima poslovanja kompanije.

 

 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Milentija Popovića 9, 11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17173006

PIB

100001126