GroundLink d.o.o. Beograd 

GroundLink d.o.o. Beograd 

O nama

Founded in 2003, GroundLink provides corporate clients and leisure travelers with safe, reliable, and professional chauffeured car service in major cities around the world. With the industry's only ON TIME EVERY TIME® Guarantee; professional and licensed drivers; exceptional customer service; and advanced technology, we've set a new standard for ground transportation.
GroundLink is a pioneer in developing leading mobile technology and software solutions for the ground transportation industry.
Whether providing Airport Transfers, Corporate Limo Service, Point-to-Point, By the Hour or as Directed Rides, GroundLink’s fleet of Sedans, SUVs, Limos, Vans and Buses are best-in class.

Naši zaposleni

Darko Stojković, iOS developer

Rad u Groundlink timu za mene predstavlja izuzetno iskustvo, jer imam priliku da sarađujem sa fantastičnim ljudima na ostvarivanju izazovnih ciljeva. Osim odlične atmosfere, motivaciju mi pruža i prilika da učestvujem u donošenju tehničkih odluka. To je ono što timu omogućava da ide u korak sa modernim tehnologijama i rešenjima, a samim tim podiže i nivo znanja i motivaciju celog tima. 

Milijana Lazović, QA Lead

U GroundLinku sam od početka i mogu samo da potvrdim odličnu radnu atmosferu. Atmosfera gde se potencijal prepoznaje, a lični razvoj ohrabruje. Kroz timski rad unapređuje se znanje, radna etika i socijalne veštine koje omogućavaju dalje napredovanje. Svi su spremni da pomognu svojim iskustvom i savetima u rešavanju izazova na koje se naiđe. Napred GroundLink!

Milka Baračkov, Closing supervisor

GroundLink je kompanija koja se neprestano razvija na svim poljima, kako u pogledu tehnoloških inovacija, tako i u pogledu prava radnika, a od skora i ekološke svesti koja mora biti prioritet svim velikim kompanijama. Kod nas u firmi se promoviše sport i zdrav život kroz promociju i organizaciju raznih sportskih događaja i takmičenja, te redovnog voćnog dana svake nedelje. Nekada sam se divila pogodnostima koje imaju zaposleni u firmama evropskih zemljama, a sada mnoge stvari imamo i mi u Groundlinku. Lazy bagovi, nove savremene prilagodljive stolove, a s druge strane treninzi koji nam daju priliku da se razvijamo i istražujemo dalje kako sebe, tako i oblast svog poslovanja. Pre svega imamo ljude na pozicijama koji umeju da prepoznaju trenutak i ideje koje vredi pratiti. Meni je zadovoljstvo biti deo tima koji ide napred uz viziju koja uzima u obzir potrebe svojih ljudi i potrebe okruženja u kom raste i razvija se i daje drugima priliku da čine isto.  

Kontakt

GroundLink d.o.o. Beograd 

Resavska 23, Beograd, SRBIJA

www.groundlink.com

063453860
Facebook
Twitter