Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Grupko d.o.o.

Grupko d.o.o. logo
Bukureška
Beograd
SRBIJA
0112417661
< 20
107079167
20738120

Grupko d.o.o.


Grupko.rs je jedan od vodećih sajtova za grupnu kupovinu u regionu. Svakoga dana obezbeđujemo ponude sa popustima od čak 90% za najbolje restorane, kafiće, spa i wellness centre, masaže, bioskope, krstarenja, fitness centre, putovanja, obrazovanje i još mnogo, mnogo toga.

Naš mladi ambiciozni tim se svojim marljivim radom i voljom trudi da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima i korisnicima. Bez dobre usluge sav napor da pružimo kvalitet i profesionalizam bio bi uzaludan, zato je usluga naš prioritet.

Naša filozofija je vrlo jednostavna, ophodimo se prema našim korisnicima i klijentima kao što bi smo želeli da se prema nama ophode.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Iskustvo u direktnoj prodaji Odlične komunikativne sposobnosti, kako putem telefona tako i u direktnom kontaktu sa klijentima Dobro poznavanje tržišta grupne kupovine Pronalaženje i ugovaranje novih atraktivnih ponuda

Šta nudimo našim zaposlenima?


Atraktivna zarada (Fiksna plata plus bonusi) Fleksibilno radno vreme Rad u prijatnom radnom okruženju Mogućnost napredovanja

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.