HALKBANK a.d. Beograd

HALKBANK a.d. Beograd logo
Milutina Milankovića 9e
Novi Beograd
SRBIJA
251-500
100895809
07601093

HALKBANK a.d. Beograd


I dok naša korporativna filozofija traje više od 80 godina, naša priča u Srbiji počinje 2015 godine, kada se posle Turske i Makedonije, HALKBANK pojavljuje i na tržištu Srbije.

Sa velikim ambicijama, iskrenom posvećenošću i neprocenjivim iskustvom naših zaposlenih za kratko vreme smo postali jedna od najatraktivnijih i najbrže rastućih banaka u Srbiji. Ali tu ne želimo da stanemo. Nastavljamo da postavljamo najviše ciljeve sa željom da u vremenu koje dolazi obezbeđujemo izuzetnost našim klijentima ali i da izazivamo tržište novim inovativnim uslugama.

Verujemo da to možemo da učinimo samo sa pravim ljudima, talentovanim pojedincima koji žele da, pružajući svoje znanje, ideje i posvećenost ostvare svoj potencijal. Za uzvrat, nudimo vam priliku da radite sa iskusnim bankarskim profesionalcima u dinamičnom okruženju punom izazova, gde ćete moći da nadograđujete svoje znanje i osigurate rast svoje karijere.

U srži našeg odnosa sa zaposlenima jeste naša posvećenost da omogućimo unapređivanje kompetencija i pružimo podršku vašim interesovanjima i nastojanjima u svetu bankarstva.

Brojimo 450 zaposlenih, 23 filijala, 9 ekspozitura i 4 šaltera.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Postavili smo sebi najviše ciljeve. Sa ambicijom da rastemo zajedno, za svoj tim biramo samo najbolje. Posebnu pažnju posvećujemo svojim zaposlenima negujući njihove veštine kroz različite obuke. HALKBANK a.d. Beograd nudi više od finansijske nadoknade: nudimo priliku da kroz izazovne zadatke ostvarite svoj potencijal, mogućnost da doprinesete inovativnim poduhvatima koje planiramo, a sve to u dinamičnom okruženju, u Banci koja će, dok neprestano raste, uvek biti uz svoj zaposlenog.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.