HALKBANK a.d. Beograd

HALKBANK a.d. Beograd

O kompaniji

I dok naša korporativna filozofija traje više od 80 godina, naša priča u Srbiji počinje 2015 godine, kada se posle Turske i Makedonije, HALKBANK pojavljuje i na tržištu Srbije.

Sa velikim ambicijama, iskrenom posvećenošću i neprocenjivim iskustvom naših zaposlenih za kratko vreme smo postali jedna od najatraktivnijih i najbrže rastućih banaka u Srbiji. Ali tu ne želimo da stanemo. Nastavljamo da postavljamo najviše ciljeve sa željom da u vremenu koje dolazi obezbeđujemo izuzetnost našim klijentima ali i da izazivamo tržište novim inovativnim uslugama.

Verujemo da to možemo da učinimo samo sa pravim ljudima, talentovanim pojedincima koji žele da, pružajući svoje znanje, ideje i posvećenost ostvare svoj potencijal. Za uzvrat, nudimo vam priliku da radite sa iskusnim bankarskim profesionalcima u dinamičnom okruženju punom izazova, gde ćete moći da nadograđujete svoje znanje i osigurate rast svoje karijere.

U srži našeg odnosa sa zaposlenima jeste naša posvećenost da omogućimo unapređivanje kompetencija i pružimo podršku vašim interesovanjima i nastojanjima u svetu bankarstva.

Brojimo 450 zaposlenih, 23 filijala, 9 ekspozitura i 4 šaltera.

Kontakt

HALKBANK a.d. Beograd

  • Milutina Milankovića 9e
  • Novi Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100895809
  • Matični broj: 07601093
  • Broj zaposlenih: 251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.