Hamam wellnes & Spa centar d.o.o.

Hamam wellnes & Spa centar d.o.o.

O kompaniji

U srcu Novopazarske Banje, nalazi se luksuzni rizort “Emrović Raj EH”.
Objekat je visoke kategorije, velikog kapaciteta sa izrazito nacionalnim karakterom, izuzetnim komforom i ambijentom i namenjen je kako putnicima i poslovnim ljudima, tako i gradskim izletnicima.
Bogatom ponudom pića i velikim izborom internacionalnih i domaćih jela, restoran pruža jedan jedinstven hedonistički užitak za sva čula ali i mogućnost orgaizovanja svih vrsta proslava.
Sa svim svojim kapacitetima i sadržajima, može se reći da predstavlja jedan od najluksuznijih i najlepših objekata u celoj državi.
Otmen i luksuzan turistički kompleks Emrovića raj nudi svojim gostima vrhunski užitak. Pored luksuznog hotela sa konferencijskim delom, fitnes centrom, wellnes-spa centrom i hamam-banjom u sklopu se nalazi i velelepni restoran sa dve letnje terase, letnjom baštom sa fontanama po najsavremenijim standardima.
U okviru kompleksa se nalaze zidine hamama koji datira iz starog veka, izvorišta tople mineralne banjske vode poznate po svom lekovitom dejstvu, sa autentičnim vilama-brvnarama i luksuznim hotelom ovo zdanje predstavlja jedinstven istorijsko-turističko-zdravstveni kompleks.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Banja 72, Novi Pazar, Srbija

Matični broj

21184802

PIB

109450457

Broj zaposlenih

< 20