HCP d.o.o.

HCP d.o.o.

O kompaniji

Počeci
HCP započinje svoj razvojni put 1998. godine pod imenom MSE (Mobile Sound Electronic). 2005. godine, kompanija menja svoju orijentaciju ka razvoju i proizvodnji komunikacijskog hardvera baziranog na mobilnim i bežičnim tehnologijama.

Profil
HCP predstavlja visokoprofesionalnu kompaniju sa ogromniim iskustvom u oblasti komunikacionih i fiskalnih tehnologija, koje omogućava rešavanje najkompleksnijih zahteva kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Reference
Kompanija HCP je prva na svetu razvila i proizvela fiskalnu kasu sa integrisanim GPRS-om (Integra), za komunikaciju sa serverom Poreske uprave. HCP je lider na polju M2M komunikacija u centralnoj i istočnoj Evropi. 
Ponosno ističemo da je HCP ovlašćeni distributer Gemalto wireless modules – globalni lider u oblasti M2M komunikacionih uređaja.
Držeći korak sa vodećim, svetskim IT kompanijama u pogledu kvaliteta, efikasnosti i dizajna HCP je u mogućnosti da tržištu ponudi širok opseg uređaja koji mogu naći svoju namenu u gotovo svakom poslovnom sektoru današnjice.

Razvojna struktura
Odgovornost za funkcionalnost HCP uređaja pripada našem razvojnom timu koji se sastoji od 10 visokoobrazovanh hardver i softver inženjera, sa dugogodišnjim iskustvom na sličnim i istim projektima.

Konstantno radimo na njihovom stručnom usavršavanju kako bismo im omogućili da održe naše proizvode najboljim na tržištu

Kontakt

HCP d.o.o.

  • Mike Stojanovića 11
  • Kruševac
  • Srbija
  • PIB: 103790096
  • Matični broj: 20022191
  • Broj zaposlenih: 20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.