HCP d.o.o.

HCP d.o.o.

O kompaniji

Počeci
HCP započinje svoj razvojni put 1998. godine pod imenom MSE (Mobile Sound Electronic). 2005. godine, kompanija menja svoju orijentaciju ka razvoju i proizvodnji komunikacijskog hardvera baziranog na mobilnim i bežičnim tehnologijama.

Profil
HCP predstavlja visokoprofesionalnu kompaniju sa ogromniim iskustvom u oblasti komunikacionih i fiskalnih tehnologija, koje omogućava rešavanje najkompleksnijih zahteva kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Reference
Kompanija HCP je prva na svetu razvila i proizvela fiskalnu kasu sa integrisanim GPRS-om (Integra), za komunikaciju sa serverom Poreske uprave. HCP je lider na polju M2M komunikacija u centralnoj i istočnoj Evropi. 
Ponosno ističemo da je HCP ovlašćeni distributer Gemalto wireless modules – globalni lider u oblasti M2M komunikacionih uređaja.
Držeći korak sa vodećim, svetskim IT kompanijama u pogledu kvaliteta, efikasnosti i dizajna HCP je u mogućnosti da tržištu ponudi širok opseg uređaja koji mogu naći svoju namenu u gotovo svakom poslovnom sektoru današnjice.

Razvojna struktura
Odgovornost za funkcionalnost HCP uređaja pripada našem razvojnom timu koji se sastoji od 10 visokoobrazovanh hardver i softver inženjera, sa dugogodišnjim iskustvom na sličnim i istim projektima.

Konstantno radimo na njihovom stručnom usavršavanju kako bismo im omogućili da održe naše proizvode najboljim na tržištu

Kontakt

Adresa

Mike Stojanovića 11, Kruševac, Srbija

Kontakt
Matični broj

20022191

PIB

103790096

Broj zaposlenih

20 - 50