Headmade d.o.o.

Headmade d.o.o.

O kompaniji

Pod šifrom delatnosti 7311, u koju smo i mi svrstani, možete pronaći preko 1000 registrovanih pravnih lica koja se u svom portfoliu polomiše da se predstave kao marketing, brending ili advertajzing agencije, ali nas pravna država i dalje sve zajedno vidi kao reklamne agencije.

Najveći broj agencija, svrstanih pod pomenutu šifru, reći će vam da je svoju konkurentnu prednost grade primenom savremenih tehnologija u integrisanim tržišnim komunikacijama.

Najveći broj, od tog najvećeg broja, je iz Beograda. Mi smo iz Novog Sada. Svoju konkurentnu prednost gradimo kafom, sijalicama i idejama. Uspeh merimo po tome koliko nam prija prva zajednička jutarnja kafa.

Značajan budžet izdvajamo za električno napajanje jer u Ilije Ognjanovića 7., kao na svetioniku, svetlo uvek gori. Tržišne komunikacije lako integrišemo ako imamo ideju. Bez ideje svaka aktivnost u našoj profesiji je uzaludan napor. Naš proizvod su Ideje.

Kontakt

Headmade d.o.o.

  • Futoška 71
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 105686077
  • Matični broj: 20423919

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.