Heating & Cooling Expert d.o.o.

Heating & Cooling Expert d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Heating&Cooling Expert je zvanični predstavnik i agent prodaje za DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE za teritorije Srbije i Crne Gore.

Delatnost

Osnovna delatnost kompanije je pružanje tehničke, logističke, prodajne i marketinške podrške ovlašćenim DAIKIN dilerima na tržištima na kojima posluje.

Pored toga, u okviru DAIKIN trening centra u Beogradu, kompanija Heating&Cooling Expert je odgovorna za obezbeđivanje kontinuirane edukacije svojim dilerima, projektantima i svima koji posluju u okviru KGH industrije, a dolaze u dodir sa DAIKIN proizvodima.

Vizija i misija

Vizija kompanije Heating&Cooling Expert je ostvarivanje liderske pozicije brenda DAIKIN na tržištima Srbije i Crne Gore. Vođeni jednim ciljem - da kvalitet ne bude privilegija, već dostupan svima – radićemo na zadovoljenju zahteva i potreba svakog potrošača, bilo da je reč o rezidencijalnom segmentu, komercijalnom ili industrijskom. Mi ne nudimo proizvod, mi obezbeđujemo rešenje.

Misija kompanije Heating&Cooling Expert je pozicioniranje brenda DAIKIN na tržištu kao simbol kvaliteta, sigurnosti i dugotrajnosti, koji zahvaljujući vrhunskim tehnologijama, obezbeđuje korisnicima optimalan komfor kada je reč o kontroli unutrašnje klime. Uz to, Heating&Cooling Expert teži da kontinuirano radi na podizanju svesti o važnosti korišćenja obnovljivih izvora, samim tim i energetske efikasnosti, vodeći, na taj način, računa i o očuvanju životne sredine.

Kontakt

Heating & Cooling Expert d.o.o.

  • Stanoja Glavaša 18
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 107743406
  • Matični broj: 20863161
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.