HEINEKEN Srbija-logo

HEINEKEN Srbija

HEINEKEN Srbija-bg

O kompaniji

HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije.

Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet“, održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere.

HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.

Kompanija Heineken Srbija doo Zaječar je proizvođač piva u Srbiji koji aktivno posluje u dve pivare. Proizvodnja i logistika se obavljaju u pivarama u Novom Sadu i Zaječaru, a administrativna kancelarija je u Beogradu. Dok je pivara u Zaječaru ponosna na svoju dugogodišnju tradiciju i pivarsko umeće koji datiraju još od 1895, pivara u Novom Sadu je jedna od tehnološki najrazvijenijih pivara u regionu.

Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, distribucija i prodaja piva. Portfolio brendova kompanije čine sledeći brendovi: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial, New Castle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško Zlatorog, Weifert, PilsPlus i  Master pivo.

Pivare u Novom Sadu i Zaječaru poseduju  najznačajnije međunarodne sertifikate kvaliteta, poslovanja, proizvodnje, organizacije i zašite životne sredine kao što su ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 uz strogo kontrolisane uslove i parametre u procesu proizvodnje a iznad svega kvalitetan monitoring (kako procesa, tako i tržišta).

Od samog početka svog poslovanja, značajne investicije su uložene u modernizaciju proizvodnih postrojenja, kao i u samo pakovanje, što je rezultiralo najvišim kvalitetom brendova proizvedenih u ovim pivarama. Pored investicija u tehnologiju i proizvodnju, kompanija dosta ulaže i u obrazovanje svojih zaposlenih a deo ovih ulaganja je usmeren na poboljšanje uslova rada, povećanje radne efikasnosti, kao i na bezbednost i zdravlje na radu kroz stalno unapređenje održivog poslovanja.Beneficije

Obezbeđena oprema za rad

Rad od kuće

Zdravlje

Fleksibilno radno vreme

Sport i rekreacija

Nagrade, bonusi, pokloni

Edukacija, profesionalni razvoj

Porodica i roditeljstvo

Proces selekcije

Kompanija HEINEKEN Srbija garantuje poštovanje različitosti prilikom procesa regrutacije. Zapošljavamo, nagrađujemo I unapređujemo ljude uz poštovanje principa jednakih prilika. To znači da odluke o prijemu u radni odnos, uključujući zapošljavanje, raspoređivanje, unapređenje, razvoj, obuku i zaradu, donosimo na osnovu činilaca kao što su kvalifikacije, iskustvo, učinak, veštine i potencijal. Nakon prijema Vaše biografije, ukoliko zadovoljite uslove konkursa, ulazite u dalji proces selekcije koji se sastoji iz nekoliko koraka. Prvi krug intervjua vode HR predstavnik i predstavnik sektora na osnovu prethodno dogovorenih zahtevanih kompetenci (CBI - Competency Based Interview). Uloga HR-a je vođenje struktuiranog intervjua, dok je uloga predstavnika sektora provera funkcionalnog znanja kandidata. Pozvani kandidati pre ili nakon razgovora dobijaju na rešavanje testove (test logike, excela, test procene funkcionalnog znanja, test znanja engleskog jezika i sl.). Kandidati koji su najuspešnije prošli proces selekcije dobiće ponudu za posao. Kandidati koji ne zadovolje određene kriterijume će o tome biti blagovremeno obavešteni od strane sektora Ljudskih resursa.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

30dana

Krugovi selekcije

3kruga

Kompanijski brendovi

HEINEKEN-logo

HEINEKEN

 “Od 1873. godine kada smo počeli da proizvodimo Heineken®, mnogo toga se promenilo, ali ono što je bilo savršeno na početku ostalo je isto – Heineken® kvalitet.

Spoj tradicije i inovacije potvrđuje se dobitnom kombinacijom provereno najfinijih sastojaka i originalne tehnike pripreme i proizvodnje.


Danas je Heineken® vodeći svetski premium brend prisutan na tržištu u skoro 200 zemalja sveta!


Globalno Heineken® prisustvo potvrđuje se i kroz sponzorstva najvećih sportskih događaja poput UEFA Lige Šampiona i ragbi svetskog kupa, muzičkih festivala, kao i sponzorisanjem filmova o legendarnom tajnom agentu, Džems Bondu.“

Alkohol: 5% vol

HEINEKEN 0.0-logo

HEINEKEN 0.0

Posle višegodišnjeg pažljivog istraživanja i korišćenja najsavremenijih tehnika proizvodnje piva, tim vrhunskih stručnjaka iz naše kompanije pronašao je recept za prvo bezalkoholno pivo – Heineken® 0.0, napitak od 100% prirodnih sastojaka, kvalitetnog i prepoznatljivog Heineken® ukusa, sa samo 21 kalorijom na 100 ml!

Heineken® 0.0 napravljen je od jedinstvenog A-kvasca i kvalitetnih sastojaka, koji čine suštinu našeg piva još od 1873. godine – vode, ječma, slada i hmelja. Ukus novog bezalkoholnog piva odlikuju voćne note sadržane i u 145 godina starom Heineken® DNK, ali sa blažom aromom slada. Duplo manje kalorija u odnosu na klasično lager pivo i manje šećera čine Heineken® 0.0 zdravim izborom, zbog čega se ovo bezalkoholno pivo preporučuje svima koji vode zdrav život.

Alkohol: 0% vol

Amstel Premium Pilsener-logo

Amstel Premium Pilsener

Od kada su ga prvi put napravili, u Amsterdamu 1870, Amstel pivari uvek su koristili svo potrebno vreme i iskustvo kako bi stvorili pivo vrhunskog kvaliteta.

Amstel Premium Pilsener®, proizvodi se laganim procesom, kako bi se osigurao osvežavajuće izbalansiran, bogat ukus.

Amstel pivara od 1870.

1870. godine na obali reke Amstel, postavljen je kamen temeljac pivare Amstel. Osnivači, gospodin De Pesters i gospodin Van Marwijk Kooy imali su jasnu viziju kako da unaprede iskustvo uživanja u pivu. Dok su ostali pivari – poznatiji kao ''scharrebier’’ – proizvodili pivo za jedan dan, oni su procesu proizvodnje piva dodali ključni sastojak: VREME.
Zaječarsko-logo

Zaječarsko

Zaječarsko® pivo je brend sa dugom tradicijom, a vrhunski kvalitet koji ga decenijama odlikuje stvorio je od njega brend koji predstavlja ponos timočkog regiona i istočne Srbije.

Svojom prepoznatljivom crvenom etiketom, retro bocom i nadasve jedinstvenim ukusom, Zaječarsko® pivo je osvojilo potrošače širom Srbije, a i potrošači u zemljama iz okruženja sve više mu poklanjaju svoje poverenje.

Alkohol: 4,5% vol

Zaječarsko Crno-logo

Zaječarsko Crno

Zaječarsko Crno®, pravo crno pivo, nastalo je na temelju tradicije duge preko 120 godina uz kontinuirani vrhunski  kvalitet proizvoda. Zaječarsko Crno® namenjeno je svim istinskim ljubiteljima crnog piva koji žele trenutke uživanja u jedinstvenom ukusu da podele sa svojim prijateljima. 

Laško Zlatorog-logo

Laško Zlatorog

Laško Zlatorog je svetlo pivo kristalne bistrine, punog i osvežavajućeg ukusa sa gustom penom i specifičnom gorčinom hmelja koju je pivara Laško počela da proizvodi još davne 1825. godine. Od samog početka pa do danas, istorija pravljenja Laškog piva bazirana je na ljubavi prema ovom dragocenom piću.

Danas, nakon decenija predanog rada i iskrene želje, Laško ponosno nastavlja utabanom stazom slavnih predaka i donosi ukus pravog piva za svačiji sto.

Alkohol: 4,9% vol

Laško Zlatorog-logo

Laško Zlatorog

Laško Zlatorog je svetlo pivo kristalne bistrine, punog i osvežavajućeg ukusa sa gustom penom i specifičnom gorčinom hmelja koju je pivara Laško počela da proizvodi još davne 1825. godine. Od samog početka pa do danas, istorija pravljenja Laškog piva bazirana je na ljubavi prema ovom dragocenom piću.

Danas, nakon decenija predanog rada i iskrene želje, Laško ponosno nastavlja utabanom stazom slavnih predaka i donosi ukus pravog piva za svačiji sto.

Alkohol: 4,9% vol

Laško Malt Mix-logo

Laško Malt Mix

Stigao je Laško Malt Mix! Potpuno novi proizvod na našem tržištu, bezalkoholno piće napravljeno od 100% prirodnih sastojaka, bez dodatog šećera, konzervansa i veštačkih boja. 

Laško Malt Mix nije pivo. Ne sadrži alkohol. Ali zrači samopouzdanjem. Sadrži ljubav i znanje majstora Laškog, pretvoreno u napitak od ječmenog slada i svežeg voća, sa niskim sadržajem šećera.

Laško Malt Mix ubraja se i među omiljene napitke brojnih sportista, a idealno je i za sve koji vole dinamičan i aktivan život.

U idealnom pakovanju od 0.33l, Malt Mix pogodan je za sve prilike, posebno kada alkohol nije opcija.

100% prirodno - Laško Malt Mix. Uživaj!

Alkohol: 0% vol

Kontakt

HEINEKEN Srbija

HEINEKEN Srbija

Društvene mreže

Adresa

Železnička 2

Zaječar, Srbija

Matični broj

20309288

PIB

105093995

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.