Hemofarm AD-logo

Hemofarm AD

Još od 1960. želimo vam svako dobro, jer znamo da je dobro zdravlje najveće bogatstvo.

Hemofarm AD-bg

O kompaniji

Već 60 godina želimo vam - svako dobro - jer znamo da je dobro zdravlje naše najveće bogatstvo.
Naša istorija počinje davne 1960. u severnoistočnom delu Srbije. Šest decenija bilo je dovoljno da se od malog vršačkog pogona razvijemo do kompanije koja posluje na tri kontinenta. Danas smo deo globalne STADA porodice kojoj smo se priključili 2006. godine. Zajedno sa matičnom kućom, celokupan pristup poslovanju kao i svoj korporativni identitet gradimo na četiri ključne vrednosti: Agility, Entrepreneurship, Integrity i One STADA.

Principi održivog razvoja, kao i želja da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život, predstavljaju stub našeg poslovanja. Hemofarm je prisutan u najprodavanijim farmakoterapijskim grupama, a više od 3.000 zaposlenih svakodnevno se stara o tome da kvalitetni lekovi pravovremeno stižu do krajnjih korisnika.

Dinamično i multikulturalno okruženje u okviru STADA grupe zaposlenima pruža punu podršku u profesionalnom i ličnom razvoju. Osim toga, različitim aktivnostima, stipendijama i mentorskim programima kroz rad Hemofarm fondacije, trudimo se da izađemo u susret kako mladim talentima tako i čitavom školskom sistemu i obrazovnim institucijama. Zato smo uvek otvoreni za nova lica, predloge i ideje.

Ukoliko želite da saznate više informacija o kompaniji i našim proizvodima, posetite sajt: www.hemofarm.com

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Hemofarm AD-logo

Hemofarm AD

Hemofarm vam želi SVAKO DOBRO!
 
Hemofarm je vodeća farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu. Primarnu delatnost kompanije čini proizvodnja kvalitetnih, efikasnih, bezbednih i dostupnih farmaceutskih proizvoda. Briga o zdravlju - naš je najvažniji zadatak.

Kontakt

Hemofarm AD

Hemofarm AD

Društvene mreže

Adresa

Beogradski put b.b, Vršac

Vršac, Srbija

Matični broj

08010536

PIB

102037788

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.