Hemofarm AD
Hemofarm AD

Hemofarm AD

Još od 1960. želimo vam svako dobro, jer znamo da je dobro zdravlje najveće bogatstvo.

O kompaniji

Već 60 godina želimo vam - svako dobro - jer znamo da je dobro zdravlje naše najveće bogatstvo.


Naša istorija počinje davne 1960. u severnoistočnom delu Srbije. Šest decenija bilo je dovoljno da se od malog vršačkog pogona razvijemo do kompanije koja posluje na tri kontinenta. Danas smo deo globalne STADA porodice kojoj smo se priključili 2006. godine. Zajedno sa matičnom kućom, celokupan pristup poslovanju kao i svoj korporativni identitet gradimo na četiri ključne vrednosti: Agility, Entrepreneurship, Integrity i One STADA.

Principi održivog razvoja, kao i želja da svoje okruženje učinimo boljim mestom za život, predstavljaju stub našeg poslovanja. Hemofarm je prisutan u najprodavanijim farmakoterapijskim grupama, a više od 4.000 zaposlenih svakodnevno se stara o tome da kvalitetni lekovi pravovremeno stižu do krajnjih korisnika.

Dinamično i multikulturalno okruženje u okviru STADA grupe zaposlenima pruža punu podršku u profesionalnom i ličnom razvoju. Osim toga, različitim aktivnostima, stipendijama i mentorskim programima kroz rad Hemofarm fondacije, trudimo se da izađemo u susret kako mladim talentima tako i čitavom školskom sistemu i obrazovnim institucijama. Zato smo uvek otvoreni za nova lica, predloge i ideje.


Hemofarm je lider na farmaceutskom tržištu Srbije. Zauzimajući više od 60 odsto ukupnog izvoza farmaceutskih proizvoda iz zemlje, vršačka kompanija je ujedno i najveći srpski izvoznik lekova. Proizvodi oko 7 milijardi tableta i kapsula godišnje. Naše preparate je moguće naći na tržištima EU, Jugoistočne Evrope, Bliskog istoka, određenog broja država Severne Afrike i ZND. 


Glavno sedište i centralni proizvodni kompleks se nalaze u Vršcu. Hemofarm takođe ima proizvodnu lokaciju u Dubovcu i Šapcu, kao i predstavništva u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Ukoliko želite da saznate više informacija o kompaniji i našim proizvodima, posetite sajt: www.hemofarm.com

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Beogradski put b.b, Vršac, Srbija

Matični broj

08010536

PIB

102037788

Broj zaposlenih

> 1000