hoQMee d.o.o. | Novi Sad

hoQMee d.o.o. | Novi Sad

O kompaniji

Развојни пут hoQMee д.о.о. се базира на сувереном интегритету саме компаније која послује искључиво на тржишту Европске уније. Дуги низ година оправдавамо поверење и пословну стаблност с уваженим ИТ команијама на подручју Немачке.

Искуство, стручност, знање и вештине су основи дугогодишњег прогреса нашег предузећа. 

Интерну мисију нашег друштвено одговорног предузећа видимо у стабилности и стручности коју пружамо нашим запосленима, подразумевајући подршку и стручно саветовање при развоју каријере унутар компаније hoQMee д.о.о.
Наш тим су самосвесни и одговорни млади људи, који се храбро носе са изазовима данашњег развоја информационе технологије.

hoQMee д.о.о. данас представља агрегат клијената са којима годинама бележимо успехе, раст и развој. Кључне перформансе hoQMee д.о.о. су дисциплина и одговорност, јер наш тим програмера одликују врлине којима побеђујемо изазове и зато смо данас чврст темељ на који се други са поверењем ослањају.

Од 2001. године почињемо да се бавимо ИТ струком, креирамо комплексне системе за озбиљне компаније под именом 3ma media KG у Минхену (Немачка). 

Развојем наше компаније на тржишту Европске уније одлучујемо да се проширимо на српско поднебље, и овде се опробамо у реализацији nearshoring подухвата.
Са поносом можемо истаћи да смо успешни у тој замисли од 2015. године под именом hoQMee д.о.о. Нови Сад.

Наша првобитна мисија јесте да квалификованим стручњацима из Србије у области ИТ омогућимо европски стандард пословања.

Данас наши клијенти не могу да замисле свој опстанак на тржишту међу десетинама хиљада ИТ компанија, а да није hoQMee тим део скале пословног успона. 

Као генератор енергије и идеја, спроводимо у реализацију пословне планове наших клијената, али се нисмо задржали само на томе. Извор креативних идеја остаје и у самој hoQMee оганизацији, те спроводимо у дело сопствене пројекте. 

hoQMee д.о.о. Нови Сад просперитет бележи из године у годину, без обзира на захтевне задатке који се поставе пред наш тим. Сматрамо их изазовима са којима знамо да се носимо, како управљати, решити их, зато излазимо као победници са мноштвом искуства, пуни ентузијазма, охрабрени. 

Посебност компаније hoQMee је немерљива, јер hoQMee нема ривалитета, није у борби са екстерним окружењем, наша инвентивност је усмерена ка западном пословном свету.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Futoški put 15, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

21123480

PIB

109079680

Broj zaposlenih

< 20