HORISEN Solutions

HORISEN Solutions

O kompaniji

HORISEN Solutions je softverska kuća za razvoj i proizvodnju platformi i aplikacija iz oblasti telekomunikacija. HORISEN stvara najsavremenija softverska rešenja za mobilni marketing i razmenu poruka.

Više od dve decenije iskustva u razvoju softvera pozicionirale su nas u sam vrh svetskih brendova dobro poznatih u industriji telekomunikacija, a naš kvalitet potvrđuju neke od najvećih svetskih telekomunikacionih kompanija i brojni partneri širom sveta – od Sjedinjenih Američkih Država do Japana.

HORISEN tim čine iskusni eksperti sa širokim znanjem i iskustvom u tehnologiji kreiranja aplikacija i profesionalci iz oblasti prodaje i marketinga koji su spremni da odgovore na sve izazove. Sposobni da isprate brz razvoj IT industrije, da uvek budu „u korak“ sa najaktuelnijim trendovima i ponude sofisticirana tehnološka rešenja.

Naša misija je kreiranje modernih aplikacija koje su brze i jednostavne za korišćenje. Proizvodi koje kreira HORISEN tim u potpunosti su rezultat znanja i iskustva naših stručnjaka, a njihov deo su i najsavremeniji kanali komunikacije kao što su Facebook Messenger, Viber, Telegram, WhatsApp i Instagram. HORISEN aplikacije nude sve što je korisniku potrebno da posao obavi u svega nekoliko klikova sa računara ili mobilnog telefona.

HORISEN Solutions posluje kao tehnološki partner švajcarske kompanije HORISEN AG.

Nadaleko poznati „švajcarski standard“ je nešto čemu težimo u svakodnevnom radu, ali i u uslovima koje zaposleni imaju u našim kancelarijama.

Kontakt

Adresa

Kralja Petra Prvog 50, Paraćin, Srbija

Kontakt
Matični broj

17187350

PIB

103142630

Broj zaposlenih

51 - 100