Horizont Internacional

Horizont Internacional

O kompaniji

HORIZONT INTERNACIONAL - agencija za razvoj ljudskih potencijala je organizacija koja nudi ciljane i delotvorne metode za lični i organizacijski razvoj. Naša želja je da doprinesemo stvaranju lidera i zaposlenih sa razvijenim veštinama, znanjem i stavovima usklađenim sa svetskim trendovima i potrebama u našoj okolini, kako bi se postigao uspeh na ličnom i organizacijskom nivou. Horizont Internacional čine mladi vrhunski organizatori, treneri i specijalisti koji su radili sa svetskim stručnjacima.

Naša predavanja, edukativni programi i treninzi su bazirani na iskustvenom učenju kao najboljoj metodologiji učenja odraslih. Treninzi su bogati različitim vežbama, interaktivnošću, diskusijama, testovima, igrama, on-camera vežbi i sl. Trening se uvek prilagođava pojedinačnoj organizaciji (tzv. "tailor-made" program). Jedna od osnovnih naših vrednosti je visoki kvalitet i zato smatramo da je neophodno dizajnirati edukaciju zajedno sa klijentom, u skladu sa njegovim potrebama, odnosno potrebama organizacije. Najpre radimo procenu potreba, a zatim dogovaramo kako potrebama prilagoditi određenu temu. Nakon treninga sprovodimo analizu rezultata učenja i efekata koje je trening postigao, te procenjujemo potrebe daljeg usavršavanja.

Takođe nudimo i mogućnost izdvojenih usluga poput procena potreba, dijagnostike, konsultacija, shadowinga, coachinga kao i drugih oblika rada "jedan na jedan" ili u manjim grupama.

Kontakt

Horizont Internacional

  • Palmotićeva 22/5, 11000 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104074616
  • Matični broj: 20087544

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.