Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Hotel Srbija AD

Hotel Srbija AD logo
Ustanička 127c
Beograd
SRBIJA
51-100
100165812
06978797

Hotel Srbija AD


Hotel Srbija a.d. Beograd je hotelska kompanija koja se sastoji od dva hotela - Hotel Srbija 3* i Hotel Srbija Garden 4*. U stalnom je razvoju i kao takva predstavlja dobar izbor za sve koji žele da uče i napreduju u svojoj karijeri. Ukoliko ste mladi i željni novog iskustva, volite poslovne izazove, vredni ste i lojalni, Hotel Srbija a.d. je pravo mesto za Vas. Ukoliko ste iskusni i ostvarili ste već karijeru u hotelijerstvu, Hotel Srbija a.d. je mesto gde ćete svoje znanje nadograditi u poslovnom okruženju koje se razvija i traje na tržištu rada punih 12 godina. Naše je da upravo Vama pružimo šansu za zaposlenje, a na Vama je da tu priliku iskoristite i postanete deo uspešnog tima!
 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Od kandidata očekujemo posvećenost poslu, visok stepen odgovornosti, želju za usvajanjem novih znanja, spremnost na odgovor svim poslovnim izazovima. Imajući u vidu specifičnost hotelskog poslovanja, u smislu svakodnevne interakcije sa korisnicima usluga, od Vas očekujemo da ste u poziciji da odgovorite zahtevima naših gostiju u svakom trenutku. 
Kroz analizu Vaših biografija i poslovne intervjue, trudimo se da odaberemo kandidate kod kojih prepoznajemo razvijen timski duh i želju za rad u dinamičnom okruženju.
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Nudimo stabilno poslovno okruženje, u kome se vrednuje trud svakog zaposlenog ponaosob. Kao veliki sistem, pružamo i velike mogućnosti za napredovanje i konstantno usavršavanje, kroz stalnu komunikaciju sa menadžerskim timom, čiji je primarni zadatak stvaranje pozitivne radne atmosfere.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.