Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Human Capital Solutions - Executive Search

Human Capital Solutions  - Executive Search logo
Futoška 10
Novi Sad
Srbija
021 546 939
< 20
107102898
20742186

Human Capital Solutions - Executive Search


Human Capital Solutions - Executive Search je kompanija sa sedištem u Novom Sadu, čija je osnovna delatnost profesionalni odabir ljudskih resursa primenom metode direktnog traženja i procesa odabira kandidata (headhunting). Na srpskom tržištu nastupa samostalno i ima iskustvo duže od 15 godina.

Naš osnovni cilj je da obezbedimo usluge po meri naših klijenata i da predstavimo željene profile u zavisnosti od njihove strukture, strategije, korporativne kulture i potreba pozicije.

Svojom poslovnom aktivnošću primarno pokrivamo tržište rada na teritoriji Srbije, ali smo uspešno realizovali projekte i u drugim zemljama jugoistočne Evrope.

Pored pronalaska i selekcije kadrova, HCS - ES nudi i druge usluge na polju ljudskih resursa, kao što su: assessment centri, outplacement programi, istraživanje plata i nadoknada, testiranja zaposlenih, definisanje radnih pozicija i analiza tržišta.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Human Capital Solutions - Executive Search ulazak u bilo koji projekat smatra kao početak partnerske saradnje koja se temelji na međusobnom poverenju. Da bi se brzo došlo do kvalitetnih kandidata, veoma je važno prepoznati potrebe naših Klijenata. Pored zastupanja interesa klijenta, smatramo da postoji još jedna interesna strana. To su kandidati, sa kojima se obavljaju detaljni razgovori kako bi pored njihove stručnosti i iskustva prepoznali motive i ljudske vrednosti sa kojima najbolje mogu da odgovore na zadatu poziciju.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.