Hygiene Pro Team d.o.o.

Hygiene Pro Team d.o.o.

O kompaniji

U 2011 god. kao tim mladih i stručnih ljudi prepoznali smo potrebe tržišta za proizvodima iz oblasti profesionalne papirne galanterije, sredstava za čišćenje i ostalog potrošnog materijala iz sveta higijene i tim povodom osnovana je kompanija Hygiene Pro Team.

Kako bi omogućili distribuciju visoko kvalitetnih proizvoda započeli smo saradnju sa vodećim  svetskim i evropskim proizvođačima kao što su Kimberly Clark, SHP-Harmony,  SCA-Tork, Vileda Professional, IPC World wide, Saponia Professional i time vremenom postali direktni distributeri istih. Obezbedjujući maksimalnu efikasnost uz niže operativne troškove upotrebom naših proizvoda, stekli smo lojalnost  velikog broja klijenata kao što su velike kompanije različitih delatnosti, ekskluzivni restorani, hotel icafé barovi.

Prateći poslovanje naših kupaca I najnovije svetske trendove u naš portfolio uvrstili smo profesionalnu manuelnu opremu I mašine za pranje I održavanje poslovnih prostora, a kako bi naše proizvode učinili dostupnim ne samo na teritoriji Republike Srbije već i u regionu u 2017. godini osnovali smo predstaništvo i u Crnoj Gori.

Zahvaljujući bliskosti i iskrenom odnosu sa klijentima, insistiranju na razumevanju jedinstvenih zahteva svakog od njih, uz pomoć svog iskusnog, stručnog i predanog tima ostvarujemo trend rasta i razvoja svog poslovanja iz godine u godinu.

Kontakt

Adresa

Vinogradska 47e, 11070 Novi Beograd

Matični broj

20972947

PIB

108306444

Broj zaposlenih

20 - 50