I-Taxi Navigator d.o.o.

I-Taxi Navigator d.o.o.

O kompaniji

„I-TAXI NAVIGATOR“ d.o.o. je privredno društvo koje se bavi pružanjem usluga taksi prevoza na teritoriji grada Zrenjanina.
„I-TAXI“ posluje u kontinuitetu od svog osnivanja 2004. godine i to kao prvo privatno preduzeće za organizovanje taksi prevoza u gradu Zrenjaninu.
Do 2004. godine taksi prevozom u Zrenjaninu bavili su se samo samostalni taksi prevoznici i jedno udruženje taksista.
Tržištu je u ponudi novi, jedinstveni poslovni koncept u čijoj osnovi se nalazi partnersko sagledavanje svih učesnika u poslu taksi prevoza koje se ogleda u udruživanju kapitala, znanja, iskustva i tržišne pozicije organizatora taksi službe, sa jedne strane, i samostalnih taksista, sa druge strane. Pažljivo izbalansirani i uravnoteženi interesi i rizici svih strana, uz obostranu spremnost na zajednički napor, dovode do snažnog, ali dugoročno održivog tržišnog proboja koji „I-TAXI“-ju omogućuju lidersku ulogu na tržištu taksi usluga u Zrenjaninu.
U osnovi tog koncepta je franšizni model poslovanja, gde se „I-TAXI“ na tržištu pojavljuje kao organizator posla taksi prevoza putnika sa jedinstvenim brendom, unificiranim voznim parkom „HYUNDAI“ model „i30“, vozačima i uslugom. Taksi vozači se angažuju kao samostalni taksi prevoznici sa svojim vozilima ili vozilima koja im obezbedi društvo, ali posluju u svoje ime i za svoj račun plaćajući uslugu društvu za poverene poslove organizacije i upravljanja poslom u vidu % od ostvarenog prometa.

Kontakt

I-Taxi Navigator d.o.o.

  • Železnička 84
  • Zrenjanin
  • Srbija
  • PIB: 103534851
  • Matični broj: 08821810

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.