IGM Trudbenik a.d.

IGM Trudbenik a.d.

O kompaniji

Akcionarsko društvo IGM "Trudbenik" je najveća ciglana u Srbiji koja od svog postanka 1946. godine spada u sam vrh srpske privrede u svojoj proizvodnoj grani. Ključno mesto među "Trudbenikovim" proizvodima zauzima giter blok koji se pravi u desetak različitih dimenzija. Prosečna proizvodnja iznosi oko 22 miliona giter blokova godišnje. Osim toga, jedina je fabrika u Srbiji koja poseduje patent za fert gredice. Novina u sada već automatizovanoj proizvodnji jeste tenisan, šljaka za teniske terene, koja nastaje preradom otpadaka osnovnog proizvoda, a koristi se na većini terena u zemlji.

Promenom vlasničke strukture početkom 2006. godine uložena su značajna sredstva i znanje u istraživanje sirovina i proizvoda, poboljšanje kvaliteta proizvoda i iznalaženje rešenja za što ekonomičniju proizvodnju. Uvedeni su standardi ISO 14001 za zaštitu životne sredine, ISO 9001 za kvalitet menadžmenta, kao i CE izvozni sertifikat za Evropsku uniju. Veći deo proizvodnje izvozi se u Poljsku, Rumuniju, Crnu Goru, Bugarsku i Makedoniju.

Kompanija danas broji 350 zaposlenih. Neophodna podrška savremenom radu i poslovanju koje može da zadovolji zahteve današnjeg vremena su kvalitetni ljudski resursi. Puna angažovanost svakog zaposlenog, od rukovodilaca do radnika u pogonu, jeste pokretač razvoja svake uspešne kompanije. Briga o kadrovima i njihovim porodicama kao i o punom razvoju radnog potencijala svakog pojedinca zaposlenog u IGM "Trudbenik" a.d. je od suštinskog značaja. Produktivnost rada je uveliko veća kada su prihvaćene osnovne vrednosti kompanije, kada postoji poštovanje i odanost, poverenje i posvećenost poslu, ponos zbog pripadnosti firmi.


Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Slanački put 26, 11060, Vršac, Srbija

Kontakt
Matični broj

07026013

PIB

100003009