Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

IIXO d.o.o.

IIXO d.o.o. logo
Ljutice Bogdana 1A 11000 Beograd
Beograd
Srbija
51-100
102841540
17482335

IIXO d.o.o.


                 Naša kompanija sa formalno-pravnim imenom   „IIXO“doo (kladionice), u javnosti je poznata kao brend –„Kladionice TAŠ“.

                 Status brenda smo dobili zahvaljujući sinergiji više faktora. Pre svega smo, jedna od najstarijih kompanija koje se bave organizovanjem sportskog kladjenja.  Sa ovim poslom smo započeli još 1998.godine.

                Važno je napomenuti da se Kompanija „IIXO“  ekskluzivno oglašava preko Teleteksta RT Srbije  -Javnog Servisa, oba programa, sa apslolutnom pokrivenošću na celoj teritoriji Države.
 

                Broj poslovnih jedinica je promenljiv i uvek ima  trend rasta. Suština naše poslovne filozofije i strategije je uvek bila fokusirana ka klijentu-igračima. To podrazumeva najširu lepezu ponude i mogućnosti za kladjenje, korektne koeficijente na date mečeve, razne stimulativne bonitete i naravno  brže i sigurne isplate dobitaka.

                

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Zalaganje za razvoj znanja naših zaposlenih uskladjujemo sa trenutnim i predstojećim potrebama poslovanja. Motivacijom, medjusobnom komunikacijom, brigom o zadovoljstvu zaposlenih, kao i to da je naša Kompanija jedina u ovoj oblasti koja ulaže u obrazovanje i stipendira zaposlene, je nešto što nas izdvaja od ostalih. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.