IKEA Srbija d.o.o.

IKEA Srbija d.o.o.

O kompaniji

Prešli smo dug put od trenutka kad je 1943. godine Ingvar Kamprad osnovao kompaniju IKEA. Od sitnog švedskog biznisa, gde su se proizvodi prodavali putem kataloga, IKEA je postala jedan od najpoznatijih svetskih brendova za uređenje doma.  

Robna kuća IKEA Beograd Istok otvorena je 10. avgusta 2017. godine. U svom asortimanu robna kuća ima oko 9.500 funkcionalnih i pristupačnih proizvoda za uređenje prostora i doma po cenama toliko niskim da ih može priuštiti većina građana.

Kompanija IKEA Srbija deo je organizacije IKEA Jugoistočna Evropa (IKEA SEE), koju čine i tržišta Rumunije, Slovenije, Hrvatske i Ukrajine. Uz razvoj kompanije, cilj nam je da doprinesemo razvoju zemalja u kojima poslujemo. To uključuje i saradnju s različitim partnerima na promociji vrednosti koja IKEA neguje, kao što su održivo upravljanje resursima, osnaživanje ženskog preduzetništva i ravnopravnosti u društvu.

Osećamo strast za život u domu. Naša kultura se zasniva na entuzijazmu, zajedništvu i stavu da započeto treba završiti. Mi smo optimisti, pa konstantno tražimo nove i bolje načine da radimo stvari, bilo da dizajniramo stolicu za ljuljanje koja treba da stane u pljosnato pakovanje, ili stvaramo LED sijalice dostupne svima. Naša vizija je da stvorimo bolju svakodnevicu za mnoge ljude – za kupce, ali i naše zaposlene i ljude koji rade s našim dobavljačima.

Kontakt

IKEA Srbija d.o.o.

  • Astrid Lindgren 11
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104990791
  • Matični broj: 20287608
  • Broj zaposlenih: > 1000

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.