Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

IKOR Development Center D.O.O. Beograd

IKOR Development Center D.O.O. Beograd logo
Birčaninova 7
Beograd
SRBIJA
101-250
110889474
21398497

IKOR Development Center D.O.O. Beograd


IKOR je kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja baziranih na Java tehnologiji i pružanjem konsultantskih usluga u poslovnim sistemima zasnovanim na SAP-u. Naš fokus je (ne isključivo) na finansijskom sektoru, pre svega osiguravajućim društvima. Upravo u tom tradicionalnom bogatom sektoru vidimo da inovacije i nove tehnologije dovode do uzbudljivih izazova, prilika i rezultata u procesu digitalne transformacije. 
IKOR je kompanija iz Nemačke koja se bavi razvojem sopstvenih rešenja, implementacijom standardnih modula poput SAP-a i Guidewire-a, integracijom različitih sistema i savetovanjem svojih klijenata kako da unaprede svoje poslovanje. To je stabilna stalno-rastuća kompanija sa 20-ogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima koji su svetski lideri u svojim oblastima kao Allianz, Zurich Gruppe, EON, E-plus (Telefonica) itd. 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naš tim u Beogradu je mlad, izuzetno motivisan i ubrzano se širi. Pri tome smo maksimalno posvećeni profesionalnom i personalnom razvoju uz održavanje optimalnog balansa između poslovnih i ostalih životnih aktivnosti. Stalno usavršavanje, besplatni kursevi, najmodernija oprema, agilne metode, putovanja, evropska poslovna kultura i pre svega posvećeni timski rad sa kolegama, partnerima i klijentima nam omogućavaju da do tih ciljeva i dođemo. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.