IKOR Development Center D.O.O. Beograd

IKOR Development Center D.O.O. Beograd

O kompaniji

Tri reči, sažete kao skraćenica u nazivu kompanije, i jedna rečenica koja definiše našu korporativnu svrhu: „Zajedno stvaramo stvarne vrednosti za budućnost - kroz nove ideje, koncepte i realizacije“.

Kao već ustanovljena evropska konsultantska kompanija i integrator platformi i proizvođač softvera, razumemo procese koji mogu svaku kompaniju da čine uspešnom i kontinuirano ih dalje razvijamo. Radimo na pravim idejama, razvijamo održive koncepte i nudimo efikasnu realizaciju za složene probleme. Od tehnološkog konsaltinga do integracije platforme, do razvoja softvera usidreni su u jednoj kompaniji. Sa fokusom na tehnologije interfejsa, na sveobuhvatan i održiv način odgovoramo na izazove digitalizacije.

Digitalizujemo poslovne modele, automatizujemo end-to-end procese i razvijamo sistemske pejzaže koji su sigurni u budućnost za klijente u finansijskim uslugama, industriji osiguranja i javnim institucijama. Sa našim dubinskim iskustvom, podržavamo cloud aplikacije,, integracije softvera i AI tehnologije.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Birčaninova 7, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21398497

PIB

110889474

Broj zaposlenih

20 - 50