Ilumnis Technologies

Ilumnis Technologies

O kompaniji

Ilumnis je IT kompanija koja se bavi razvojem poslovnog softvera implementiranjem najnovijih savremenih IT tehnologija. Naši proizvodi su orjentisani ka poslovnoj primeni, prateći potrebe menadžmenta na svim nivoima. Nudimo i hosting naših aplikacija na ASP serveru, administriraciju i održavanje, čime je omogućeno da cena naših proizvoda bude najniža moguća.

Naša glavna orjentacija su poslovni sistemi koji koriste baze za skladištenje podataka. Radimo sa skoro svim vrstama relacionih kao i sa nekim objektnim bazama. Pri tome koristimo sve moderne tehnologije kao što su: .NET, C#, ASP, MS SQL, MS Business Intelligence, AJAX, XML...

Razvoj web aplikacija spada u domen primarnog poslovanja firme. Specijalnost su nam marketing sistemi, pre čišćavanje podataka, business intelligence i data warehousing. U našem radu oslanjamo se na Microsoft alate za razvoj softvera, kao i na Microsoft platformu. Kao svedočanstvo naše stručnosti može poslužiti činjenica da smo sertifikovani Microsoft partneri. Pored ovoga, Ilumnis je jedna od tri firme u Srbiji koja je postala Microsoft ISV na osnovu razvoja nezavisnog softvera zasnovanog na Microsoft platformi.

Jedinstvenost!

Svi naši proizvodi su jedinsteni! Imamo mogućnost da obrađujemo velike baze podataka koristeći platformu sa stalnim pristupom preko interneta, što je velika prednost. Radili smo za neke od najvećih firmi u svetu u području direct marketing-a, za jednog od najvećih japanskih proizvođača automobila, za jednu od najvećih banaka na svetu, za jedan od najvećih retail lanaca. Takođe, ne oklevamo da promenimo ustaljene standarde i procedure u Vašu korist.

Uvek ćemo učiniti više da bismo osigurali da vaš uspeh bude siguran i trajan. Naš pristup je da preispitujemo i menjamo pravila. Pomoći ćemo Vam da oslobodite sopstvenu kreativnost sputanu svakodnevnim poslom.

Naša Misija

Težimo ka tome da naši klijenti postignu najveći mogući uspeh, znajući da smo i mi deo toga.

Kontakt

Adresa

Elektronska 3/3, 18000 Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

17544357

PIB

103329721

Broj zaposlenih

< 20