iMarketing.rs Agencija za digitalni marketing

iMarketing.rs Agencija za digitalni marketing

O kompaniji

iMarketing.rs je nastao pre jedne decenije iz strasti našeg osnivača prema digitalnom svetu i komunikacionim tehnologijama, kao odgovor na pojavu društvenih mreža.

Uočili smo potrebu koja u to vreme još nije bila zadovoljena. Želeli smo da malim i srednim preduzećima pomognemo u razvoju njihovog poslovanja kroz njihovo online predstavljanje i razvijanje i implementaciju marketing strategije u digitalnom svetu.

Tada nismo mogli ni da zamislimo koliko će naš rad da se unapredi, kako sa razvojem tehnologija, tako i sa napredovanjem domaćeg tržišta. Ti uslovi su nas naterali da brzo učimo, da izlazimo iz domaćih okvira tražeći nove tehnike rada i ispoljavanja kreativnosti. Kroz posvećenost i kreativnost smo kombinovali ideje i sposobnosti našeg tima stvarajući naš jedinstven stil rada koji našim klijentima pruža priliku da se izdvoje od konkurencije.

Mi smo fokusirani na uspeh u radu, to je jedino moguće kroz uspeh naših klijenata. Zato sa klijentima gradimo dinamičnu saradnju, zajedno merimo efikasnost i uspeh naših projekata koji razvijaju njihovo poslovanje. Tako su oni aktivan učesnik u razvoju i afirmaciji njihovog brenda, a mi dio njihove poslovne porodice.

Kontakt

Adresa

Stanka Paunovića Veljka 80 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

63490024

PIB

108491827

Broj zaposlenih

< 20