IMMO CENTAR NEKRETNINE TEAM

IMMO CENTAR NEKRETNINE TEAM

O kompaniji

Posle višegodišnjeg ispitivanja tržišta i rada u nekretninama dana 15.08.2009. godine, zvanično je nastalo preduzeće „IMMO CENTAR NEKRETNINE“ d.o.o. Sedište firme nalazi se u Novom Sadu, u neposrednoj blizini SPENS-a, Opštinskog suda i strogog centar grada, u ulici Pavla Simića br.6.
2011. godine započinjemo gradnju našeg prvog objekta u ulici Ilariona Ruvarca broj.7.
2012. godine započet je objekat u Subotičkoj ulici broj 33.
Krajem 2013. godine i početkom 2014. godine odlučujemo se za izgradnju dva objekta u Romanijskoj ulici na brojevima 32 i 32A.
2015. godine izabrali smo Novo Naselje kao idealnu lokaciju za izgradnju dva porodično stambena objekta u ulici Slobodana Selenića na brojevima 11 i 11A.
Krajem 2016. godine i početkom 2017. godine počinjemo sa izgradnjom luksuzne urbane vile na adresi Jovana Hranilovića na brojevima 19 i 19B.

2019 godine završili smo i projekat od 5 vila u nizu, u ulici Miodraga Petrovića Čkalje koji sadrži 20 stambenih jedinica za porodično stanovanje. Uređenim dvorištem i izgrađenim dečijim igralištem u skladu sa najvišim standardima.

2020. godine započeli smo izgradnju luksuznog kompleksa nazvanog "LUXURY LIVING" na Novom Naselju u ulici Dr.Jovana Raškovića.
Svi navedeni objekti su završeni u predviđenom roku, useljeni i uknjiženi. Fotografije objekata možete pogledati u delu “Mi gradimo”.
Pored izgradnje objekata naše poslovanje se zasniva i na: posredovanju u izdavanju i kupoprodaju nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih objekata, placeva, industrijskog zemljišta...) pod tim podrazumevamo:

  • Prikupljanje zahteva za iznajmljivanje, prodaju i kupovinu nekretnina
  • Procena vrednosti svake nekretnine
  • Prezentovanje aktuelnih nekretnina
  • Oglašavanje u različitim medijima i na svim relevantnim sajtovima koji su vezani za nekretnine
  • Razgledanje i fotografisanje nepokretnosti na terenu
  • Pronalaženje zakupaca i kupaca i poslovno pregovaranje
  • Izrada ugovora o zakupu i kupoprodajnih ugovora

Grananjem firme u dva pravca delovanja: IZGRADNJA i POSREDOVANJE, osnovano je i PR IMMO CENTAR NEKRETNINE TEAM za potrebe poslova koji se odnose na posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti. Ljudi zaposleni "TEAM"-u, svojim višegodišnjim iskustvom u poslovima prodaje i izdavanja nekretnina, čine da se prilikom kupovine ili izdavanja nekretnina naši klijenti osećaju zadovoljno i sigurno.

 

Svakim danom, sa razvojem firme raste i broj klijenata koji su koristeći naše usluge zadovoljili svoje potrebe vezane za poslove sa nekretninama.

Kontakt

Adresa

Pavla Simića 6, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20590769

PIB

106387118