Impuls-hemija doo Novi Sad

Impuls-hemija doo Novi Sad

O kompaniji

Impuls-hemija d.o.o. je privatna firma, osnovana 1996. godine u Novom Sadu. Osnovna delatnost je proizvodnja hemijskih sredstava, u okviru tri proizvodna programa: industrijska hemija, ku na hemija i autokozmetika

U početku su se proizvodila samo sredstva za kućnu hemiju i autokozmetiku, ali je ubrzo nakon toga počeo razvoj i proizvodnja sredstava za pranje i dezinfekciju proizvodne opreme u prehrambenoj industriji.

Višegodišnje prisustvo na tržištu, praćenje praktičnih problema i zahteva industrije, uz konstantno unapređenje poslovanja, omogućili su da Impuls-hemija danas proizvodi preko 100 različitih proizvoda koji se koriste u svim granama prehrambene industrije, autoindustrije, domaćinstvima i dr.

Danas je Impuls-hemija jedna od vodećih domaćih firmi za proizvodnju sredstava za pranje i dezinfekciju proizvodne opreme u prehrambenoj industriji, koja je svoj rad u potpunosti uskladila sa svim važećim zakonskim propisima iz oblasti ekologije i zaštite zdravlja (hemikalije, biocidi, transport opasnog tereta-ADR i dr.).

Kontakt

Adresa

Bulevar Vojvode Stepe 54 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08687188

PIB

100451473

Broj zaposlenih

51 - 100