INES ATELIER

INES ATELIER

O kompaniji

INES atelier je mlad modni brend, modni studio, namenjen sofisticiranoj ženi visokih zahteva. Esencija našeg brenda jeste načiniti ženu lepom i moćnom, bez odricanja udobnosti. Studirane forme, ženstvene konture, kvalitetni materijali, uz dodir vanvremenskog glamura, jesu upravo ono što nas razlikuje od drugih.

Kreacije potpisuje Ines Janković, inspirisana moćima koje svaka žena poseduje. Završivši studije na prestižnim italijanskim školama mode i dizajna, IED u Firenci i Rimu, i Institutu Marangoni u Milanu, vratila se u Beograd gde trenutno živi i radi. 2010-e godine izabrana je za najbolju na takmičenju New Talents u organizaciji magazina Grazia. Naredne godine proglašena je za najboljeg mladog dizajnera po izboru koncept store-a Pierre Premier, u isto vreme doprevši do srca (i garderobera) svih onih žena koje visoko vrednuju jedinstveni modni stil, smelost i stav.

Paralelno sa kolekcijom za sezonu jesen-zima 2013, Ines Atelier je predstavio i svoju prvu deluxe kolekciju nakita, zaokruživši na taj način filozofiju brenda.

Prepoznajući zahteve savremenih žena, razvila se i ideja o pokretanju ove linije, ženska odeća. Dizajn je fuzija elegancije i moderne inspiracije, iz koje je nastala jedinstvena kolekcija nakita i jedinstveni komadi nakita.

Okosnicu kolekcije čini kontrast materijala, boja i veličina. Svi komadi su ručno rađeni i svaki je unikat, sačinjen od kristala umetnutih u metalna ležišta. Živopisna paleta boja kreće od tamno plave, preko nežno roze, do upadljive smaragdno zelene. Osobenost nakitu daje kombinovanje ovih kristala, različitih boja i veličina, zajedno sa visoko-kvalitetnim plišanim i upredenim trakama, nalik gajtanima. Ovaj specifičan miks podržava ideju „spajanja nespojivog“ i nastanka savršenog sklada.

Ogrlice, minđuše i narukvice izuzetno precizne i detaljne izrade, postaju tako simboli vanvremenskog glamura, naglašavajući sofisticiranost i nežnost koju svaka žena nosi u svom karakteru.

Kontakt

Adresa

Dositeljeva 22, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20877740

PIB

107818745

Broj zaposlenih

< 20