Info Point d.o.o.

Info Point d.o.o.

O kompaniji

O KOMPANIJI


Info Point doo je kompanija koja pruža sveobuhvatna rešenja koja Vam mogu pomoći u svakodnevnom poslovanju. Kompanija je osnovana 2015. godine sa ciljem da pomogne srpskim kompanijama u traženju novih klijenata, proveri istih, naplati potraživanja i povećanju likvidnosti u poslovanju. Svrha kompanije je takođe i edukacija srpskih privrednika o korišćenju ovakvih informacija koje su praksa u svetu već dugi niz godina. Kao mlada kompanija koja je na trzištu Srbije ponudila sofisticirane usluge, danas smo u poziciji da imamo partnerske odnose sa velikim brojem kako domaćih tako i internacionalnih kompanija.

Naši zaposleni su posvećeni klijentima na jedinstven i etički nacin. Mi znamo da su kvalitet i integritet naših zaposlenih kao i našeg poslovanja od ključnog značaja za obezbeđivanje i održavanje poverenja naših klijenata.
 


MISIJA


Naši proaktivni konsultanti svojim znanjem i jedinstvenim informacijama rešavaju Vaše svakodnevne poslovne izazove.

Misija kompanije Info Point doo je edukacija srpskih menadžera i lidera o korišćenju digitalnih poslovnih informacija koje su standard u svetskom poslovanju dugi niz godina. Tokom upoznavanja klijenata sa digitalnim poslovnim informacijama od kojih mogu imati velike koristi, težimo ka održavanju reputacije uz istovremeno povećanje konkurentnosti na tržištu.

Naša misija je da primenom savremenih metoda poslovne edukacije i konsaltinga pomognemo svojim klijentima da povećaju intelektualni kapital, poslovne performanse, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja.

Poštovanje i očuvanje prava klijenata predstavlja naš imperativ.
 


VIZIJA


Edukacijom gradimo poverenje, znanjem stvaramo rešenje!!!

Vizija kompanije Info Point doo je da budemo lideri u regionu za pružanje digitalnih poslovnih informacija. Trudimo se da kvalitetom naših usluga opravdamo Vaše poverenje i da širenjem spektra usluga zadovoljimo Vaše zahteve.

Uprkos dosadašnjim rezultatima koje smo postigli, smatramo da kontinuirano usavršavanje za nas predstavlja obavezu u poslovanju. Timski duh, upornost, komunikativnost i dinamičnost su vrednosti kojima posvećujemo veliku pažnju i koji definišu korporativnu kulturu kompanije Info Point doo.
 


STRATEGIJA


Info Point doo posluje u uslovima konstantnog fluktuiranja tržista, gde rastući priliv informacija i nove tehnologije kreiraju poslovne zahteve i prilike, održavajući strategiju kontinuiranog rasta,uspeha i profitabilnosti.

S obzirom na sve zahtevnije korisnike digitalnih poslovnih informacija na našem tržištu strategija kompanije Info Point doo je usmerena na privlačenje novih i zadržavanju postojećih klijenta.
 


CILJ


Nas cilj je da Vašoj kompaniji obezbedimo veću sigurnost, profitabilnost, tekuću likvidnost, stručno upravljanje i individualnost kako biste Vi mogli da se usresredite na Vašu osnovnu delatnost. Uspostavljanje saradnje koja je u skladu sa evropskim standardima i poslovanjem naše kompanije uz konstantno usavršavanje kvaliteta usluga je takođe cilj kojem težimo.

Naša obaveza je da Vas slušamo, da razumemo i zadovoljimo Vaše potrebe i rešimo sve Vaše probleme, i konačno, ali najvažnije da stvorimo povoljne uslove za dugoročnu saradnju sa klijentima i partnerima širom sveta. Sigurnost i tajnost ličnih i poslovnih podataka klijenata je uvijek naš prioritet. Sve informacije čuvamo sprovodeći najstrožije proceduralne standarde u poslovanju.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Palmira Toljatija 5, Beograd-Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21124630

PIB

109087639

Broj zaposlenih

< 20