Inox Art Design doo Niš

Inox Art Design doo Niš

O kompaniji

Profil preduzeća :
Inox Art Design doo Niš je preduzeće koncentrisano na izradu bravarije od Inoxa ( Prohrom ), Aluminijuma i Crnog gvožđa prema trendovima modernog tržišta današnjice.Od samih početaka pa do danas, prioriteti su nam sopstvena proizvodnja i sada već prepoznatljiv kvalitet, na koji se svi naši kupci mogu osloniti. Temelj uspeha preduzeća su njeni zapošljeni, a posebna se pažnja pridaje motivaciji, kontinualnoj edukaciji i stalnom usavršavanju specijalističkih znanja. Prihvatanje i primena novih tehnologija osnova je budućeg razvoja preduzeća. U tome nam pomaže stalno ulaganje u mašinski park, kao i usvajanje novih tehnoloških procesa u domenu našeg poslovanja.

Ključ uspeha preduzeća :
Inox Art Design doo Niš ima širok raspon iskustva i veštine u različitim građevinskim projektima. Ove osnovne veštine i sposobnosti omogućuju nam uspešne realizacije klijentovih zahteva. Neke od naših ključnih prednosti su :

- Dugogodišnje iskustvo i Inženjerske sposobnosti u širokoj paleti dizajna i proizvodnih usluga
- Visoko kvalifikovani, stručni tim sastavljen od dizajnera, voditelja projekta i inženjera
- Iskustvo u širokom rasponu materijala od nerđajućeg čelika, stakla, drveta, sajli
- CAD crteži i modeliranje
- Konzistentna i stalna korisnička podrška
- Moderne tehnologije u proizvodnji
- Kvalitet u svim aspektima poslovanja

Kontakt

Inox Art Design doo Niš

  • Miloša Đurića 27/b
  • Niš
  • Srbija
  • PIB: 109100402
  • Matični broj: 21126268

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.