Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Institut za preventivu d.o.o. Novi Sad, ogranak 27. januar Niš

Institut za preventivu d.o.o. Novi Sad, ogranak 27. januar Niš logo
Bulevar 12. februar 81
Niš
SRBIJA
018/248-433
20-50
100720850
08187533

Institut za preventivu d.o.o. Novi Sad, ogranak 27. januar Niš


Institut za preventivu, zaštitu na radu, protivpožarnu zaštitu i razvoj – Novi Sad, osnovan je 1990. godine, pod nazivom "Centar za preventivu", sa ciljem da kao ovlašćena organizacija, u skladu sa zakonskim propisima, standardima i konvencijama, pruži stručnu pomoć u oblastima zaštite na radu, zaštite od požara i eksplozije, zaštite životne sredine i drugim delatnostima privrede.
Institut za preventivu, danas predstavlja savremeno preduzeće, koje je tako organizovano i tehnički opremljeno da može odgovoriti na brojne zahteve potencijalnih korisnika usluga, što nas svrstava u vodeće institucije te vrste u zemlji. Preko četrdeset visokoobrazovanih stručnjaka iz oblasti prirodnih, tehničkih, medicinskih i pravnih nauka, sa višegodišnjim iskustvom, predstavljaju svojevrsno bogatstvo našeg preduzeća. Institut za preventivu, zaštitu na radu, protivpožarnu zaštitu i razvoj, poseduje savremenu, sofisticiranu opremu za merenje i ispitivanje.
Institut ima i tri poslovne jedinice izvan Novog Sada u Beogradu, Bačkoj Palanci i Nišu.
Cilj Instituta je da kvalitetno, efikasno, uz strogo poštovanje ugovorenih rokova i konkurentnim cenama, izvršava sve obaveze koje preuzima.
Za obavljanje delatnosti Institut poseduje odgovarajuće licence, akreditacije i rešenja, dobijene od resornih ministarstava i Akreditacionog tela Srbije.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.