INTEH V

INTEH V

O kompaniji

Preduzeće INTEH V d.o.o. osnovano je 01.03.2002.god. Nalazimo se u Beogradu, Rakovica, Petlovo Brdo, ulica Đuje i Dragoljuba br.1.

Bavimo se zastupanjem trgovinom, uslugom servisiranja proizvoda iz nekoliko oblasti i to:

Od 2003 god. Ekskluzivni smo zastupnik za Srbiju  firme BRIGGS & STRATTON najvećeg svetskog proizvođaca malih motora koji imaju široku oblast primene (poljoprivreda, komunalna delatnost, industrija, građevinarstvo…) Od početka zastupanja radimo na širenju servisne – dilerske mreže širom teritorije Srbije i Crna Gore (do sada imamo oko 100 registrovanih dilera, od toga 30 autorizovanih dilera koji mogu popravljati pomenute motore u garantnom roku). Godišnje planiramo i sprovodimo akcije prodaje, plasiranje originalnih delova i motora, sprovodimo servisne obuke kako bi zadržali lidersku poziciju na tržistu Srbije i osposobili servise da bi pruzali sto kvalitetnije usluge proizvodima na koje su instalirani pomenuti motori. Plan za budućnost je povećanje naših udela na tržistu.
Od 2006. god uvodimo novu delatnost u firmu iz oblasti nautike. Firma INTEH V postaje distributer poznatog svetskog brenda MERCURY (vanbroski motori) MerCruiser (brodski motori) Quicksilver (camci) Valiant (riblji čamci) i već 2008. godine zauzimamo zapaženo mesto na tržistu iz oblasti nautike u motorima MERCURY zauzimamo lidersko mesto.
Eklskluzivni smo distributeri za sve navedene brendove, pružamo tehničku i servis podršku.

Kontakt

INTEH V

  • Đuje i Dragoljuba 1
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100172258
  • Matični broj: 17380508

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.