Intens d.o.o.
Intens d.o.o.

Intens d.o.o.

Delivering Confidence

O kompaniji

Intens je osnovan sa ciljem da bude kuća talentovanih programera koji stvaraju izuzetna rešenja. Da bi se cilj ostvario potrebno je izgraditi tim, a da bi se tim sačuvao i rastao potrebno je osim atraktivnih projekata i korišćenja najsavremenijih tehnologija, stvoriti dobru atmosferu, fleksibilne radne uslove, kontinuirano ulagati u stručni razvoj i razvijati društveni život zaposlenih.
Svesni da se visoko postavljeni ciljevi ostvaruju uz mnogo truda i da uvek ima mesta unapređenjima, menadžment kompanije ima dvosmernu otvorenu komunikaciju sa svim zaposlenima, radeći permanentno na poboljšavanju uslova rada, maksimalno poštujući slobodno vreme zaposlenih i u meri koliko je to moguće, njihove individulane želje.
Intensov tim trenutno broji oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim
tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. Intensovi klijenti su pre svega softverske firme locirane u Americi, Kanadi i Evropi, njihovi proizvodi su uglavnom veoma kompleksni informacioni sistemi. Intensovi timovi najčešće rade u bliskoj saradnji sa razvojnim odeljenjima klijenata, obično kao deo velikog internacionalnog projektnog tima.
Programski kod nastao u Intensu se danas izvršava širom sveta na serverima svetski poznatih korporacija kao što su Dell Computers, Ford, Motorola...
Osim pružanja usluga klijentima Intens ima i timove za razvoj sopstvenih proizvoda.
Takođe, Intens je proširio delatnost i na usluge koje nisu striktno programerske – usluge administracije sistema, kao i na pružanje tehničke podrške klijentima (second level customer support) i na taj način otvorio svoja vrata i specijalnostima za koje nisu neophodne isključivo programerske veštine.
Talentovanim kolegama su vrata Intensa uvek širom otvorena. Juniori donose nova znanja i ideje, unoseći svežinu i novu energiju koju Intens zna da prepozna i ceni. S druge strane, iskusniji programeri primenom znanja stečenog godinama pružaju osećaj stabilnosti, predstavljajući svojevrstan stub oko kog su izgrađena posebna rešenja u oblasti IT-ja, na koja je Intens ponosan.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije počinje od momenta objavljivanja oglasa za otvorenu poziciju. U prvoj fazi tehnički tim, koji čine buduće koleginice i kolege iz tima u kom je upražnjeno radno mesto, pažljivo pregledaju pristigle biografije, nakon čega HR na intervju poziva sve one čija se dosadašnja znanja/iskustvo poklapaju sa zahtevima iz oglasa.

U zavisnosti od karakteristika otvorene pozicije razlikuje se i proces selekcije. U najvećem broju slučajeva intervju se sastoji iz dve celine. Prvi deo je tehnički i na njemu se kandidati informišu o projektima kompanije, tehnologijama koje se koriste i o načinu organizovanja svakodnevnog rada. S druge strane, kandidati imaju priliku da ispričaju sve ono što su do sad radili, a relevantno je za poziciju na koju su konkurisali. Drugi deo intervjua je razgovor sa mendažerom ljudskih resursa i najčešće se održava odmah nakon obavljenog tehničkog dela. Cilj je da se upoznamo, da se jedni drugima predstavimo, da razgovaramo o pravima i obavezama (i zaposlenih i firme), o radnom vremenu, benefitima…

Poslednja faza procesa selekcije je donošenje odluke o kandidatu čije kompetencije najviše odgovaraju opisu posla radnog mesta i informisanje svih učesnika u ovom procesu o konačnom ishodu konkursa.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Evrope 28, 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08778426

PIB

102644219

Broj zaposlenih

51 - 100