Intens d.o.o.

Intens d.o.o.

O nama

Intens je osnovan sa ciljem da bude kuća talentovanih programera koji stvaraju izuzetna rešenja. Da bi se cilj ostvario potrebno je izgraditi tim, a da bi se tim sačuvao i rastao potrebno je osim atraktivnih projekata i korišćenja najsavremenijih tehnologija, stvoriti dobru atmosferu, fleksibilne radne uslove, kontinuirano ulagati u stručni razvoj i razvijati društveni život zaposlenih.
Svesni da se visoko postavljeni ciljevi ostvaruju uz mnogo truda i da uvek ima mesta unapređenjima, menadžment kompanije ima dvosmernu otvorenu komunikaciju sa svim zaposlenima, radeći permanentno na poboljšavanju uslova rada, maksimalno poštujući slobodno vreme zaposlenih i u meri koliko je to moguće, njihove individulane želje.
Intensov tim trenutno broji oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim
tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. Intensovi klijenti su pre svega softverske firme locirane u Americi, Kanadi i Evropi, njihovi proizvodi su uglavnom veoma kompleksni informacioni sistemi. Intensovi timovi najčešće rade u bliskoj saradnji sa razvojnim odeljenjima klijenata, obično kao deo velikog internacionalnog projektnog tima.
Programski kod nastao u Intensu se danas izvršava širom sveta na serverima svetski poznatih korporacija kao što su Dell Computers, Ford, Motorola...
Osim pružanja usluga klijentima Intens ima i timove za razvoj sopstvenih proizvoda.
Takođe, Intens je proširio delatnost i na usluge koje nisu striktno programerske – usluge administracije sistema, kao i na pružanje tehničke podrške klijentima (second level customer support) i na taj način otvorio svoja vrata i specijalnostima za koje nisu neophodne isključivo programerske veštine.
Talentovanim kolegama su vrata Intensa uvek širom otvorena. Juniori donose nova znanja i ideje, unoseći svežinu i novu energiju koju Intens zna da prepozna i ceni. S druge strane, iskusniji programeri primenom znanja stečenog godinama pružaju osećaj stabilnosti, predstavljajući svojevrstan stub oko kog su izgrađena posebna rešenja u oblasti IT-ja, na koja je Intens ponosan.

Naši zaposleni

Sulomar Vanja

U Intensu sam od njegovih samih početaka, već više od 15 godina. Za to vreme Intens mi je postao druga kuća, a kolege proširena porodica. Svoje iskustvo, od programera početnika do Software Architecta sam sticao u kompaniji, radeći za mnogobrojne internacionalne klijente. Tokom godina sam bio u prilici da pratim, učim i primenjujem najsavremenije programerske tehnologije i tehnike programiranja, a radeći na internacionalnim projektima kroz saradnju sa klijentima sam imao prilike da upoznam ljude iz različitih krajeva sveta, sprijateljim se sa njima i naučim mnogo o njihovim kulturama. Moj sadašnji posao, uz projektovanje softvera, uključuje i mentorstvo mlađim kolegama uz prenošenje svojih iskustava, kao i pomoć da se novi članovi uklope u Intensov tim i postanu deo Intensove porodice.

Pavlović Marija

Na razgovor za posao u Intens sam došla po preporuci drugarice koja je svoje zadovoljstvo uslovima u ovoj firmi delila sa mnom u periodu dok je radila u njoj. Sada sam već deset godina ovde na poziciji Business Office Manager-a. Moj posao obuhvata dosta različitih stvari i saradnju sa drugim ljudima, što ga i čini zanimljivim i dinamičnim. Doživljavanje Intens-a kao jedne velike porodice sa nazovimo to "kućnom atmosferom", dobri međuljudski
odnosi i poštovanje prava zaposlenih, čini ovu firmu savršenim mestom za rad, kako za mlade programere koji tek stiču iskustvo, tako i za one sa iskustvom.

Đukić Miroslav

U Intens sam došao pre nešto više od 5 godina i može se reći da sam svoje prvo praktično programersko znanje stekao upravo ovde. U trenutku kada sam došao bio sam Java programer, što je bila moja polazna osnova stečena nakon studija. Radio sam na projektu za stranog klijenta gde sam imao priliku da se upoznam sa velikom i kompleksnom platformom i veb aplikacijom baziranoj na toj platformi koja služi za posredovanje u uvoznim i izvoznim poslovima. Nakon par godina provedenih na outsourcing projektu prešao sam u tim za sopstveni razvoj gde i dan danas radim na našim proizvodima koji se koriste u cinema industriji. Zahvaljujući tome sam upoznao i savladao i mobilne tehnologije (iOS i Android) i danas se bavim primarno iOS programiranjem. Intens bih izdvojio po izuzetno dobrim međuljudskim odnosima koji su utkani u samu srž kompanije, fleksibilnom radnom vremenu i mogućnosti da se razvijamo i usavršavamo u različitim smerovima.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Intens.software/

Kontakt

Intens d.o.o.

Bulevar Evrope 28, 21000 Novi Sad, Novi Sad, SRBIJA

office@intens.rs

www.intens.rs

021/446-222
Facebook
Twitter