INTERCOM DOO SUBOTICA

INTERCOM DOO SUBOTICA

O nama

INTERCOM  D.O.O. osnovan je davne 1992. godine. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo baštenskim uređajima i priborom, kao i servis i popravka istih. U prvim godinama postojanja Društvo je poslovalo prvenstveno kao servis za popravku baštenskih uređaja, sa jednom maloprodajom.
Vremenom je kvalitet našeg rada i ponude prouzrokovao, ali i opravdao sve veću potražnju za našim artiklima, uređajima i uslugama. Ovakav uspeh nas je ohrabrio da se razvijamo i širimo naše poslovanje, i izrastemo u firmu kakvi smo danas.
Postepeno smo otvorili još 3 maloprodaje, dve u Subotici, i jednu u Somboru, i izgradili moderan poslovni objekat u kome se nalazi direkcija i veleprodaja, proširili veleprodajni magacin i opremili objekat u kojem se vrši montaža i farbanje uređaja iz sopstvene proizvodnje.
Intercom je danas uvoznik, zastupnik i distributer baštenskih uređaja brenda STIGA i RURIS, koji su na tržištu odlično prihvaćeni zahvaljujući dobrom odnosu kvaliteta i cene, kao i razrađenoj i obezbeđenoj servisnoj mreži, kojima je pokrivena teritorija cele Srbije.
Intercom čini tim od 20 stručnih, vrednih, ambicioznih i kreativnih kadrova, koji dobrom poslovnom i marketinškom staregijom, sigurnim koracima vodi firmu napred ka uspehu.
Naš tim
Učili smo na greškama, na koje su nam ukazivali naši verni dileri i kupci. Kada vidimo naše radnike u veleprodaji, naše maloprodaje i servisere širom Srbije, zadovoljno zaključujemo:
VREDELO JE !

Nakon toliko godina Intercom je izrastao u jednu modernu, pouzdanu i perspektivnu firmu, koja je siguran i pouzdan partner.

Važna događanja
2009. godine smo uveli i sa zadovoljstvom kažemo do danas uspešno razradili asortiman HTZ opreme, a u ponudi imamo i širok asortiman kancelarijskog materijala kao i proizvoda za održavanje higijene u poslovnim prostorijama.
2012. godine Intercom postaje ekskluzivni uvoznik i distributer Di Martino saksija i ostale baštenske opreme ovog proizvođača za teritoriju cele Srbije. Ova paleta proizvoda ističe se svojim izuzetno lepim dizajnom i kvalitetom.
2015. godine Intercom postaje ovlašćeni uvoznik i distributer poznatog švedskog proizvođača baštenskih uređaja STIGA. 
2018. godine Intercom postaje i ovlašćeni uvoznik i distributer za brend RURIS.

Naši zaposleni

Valerija Gergelj
​Direktorica

Nataša Novaković
Menadžer kancelarije

Gabriela Garaji
​Referent prodaje

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Intercomsu/?ref=bookmarks

Kontakt

INTERCOM DOO SUBOTICA

Majšanski put 126, Subotica, SRBIJA

office@intercom-su.co.rs

www.intercom-su.co.rs

024/576-252
Facebook
Twitter