Interex (CDE S d.o.o.)

Interex (CDE S d.o.o.)

O kompaniji

O nama

Kompanija INTEREX je deo velike francuske kompanije Intermarché koja je zaživela još 1969 godine. Kompanija je razvila gustu mrežu objekata u svim delovima Francuske a pre vise od 15 godina počela je i internacionalno da deluje. Svoj prvi supermarket u regionu INTEREX je otvorio 1999 godine u Sarajevu. Naš cilj jeste zauzimanje jedne od pozicija lidera na tržištu distribucije na Balkanu.

Gde smo prisutni

INTEREX je danas prisutan u Bosni, Rumuniji i Srbiji. U Bosni postoji 15 objekata, Rumuniji 5, a u Srbiji 4. Strateški plan za 2006 je veoma dinamičan i predvidja otvaranje 8 prodajnih objekata u Bosni, 5 u Rumuniji i 4 u Srbiji, od kojih 2 u Beogradu.

Naš slogan

Moto nase kompanije jeste"EXTRA JEFTINO" što i najbolje izrazava težnje naše kompanije a to je privući kupce sa diskont cenama i čestim akcijskim sniženjima. Naš koncept nudi sirok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda sa vrlo povoljnim cenama. U narednom periodu INTEREX planira da učvrsti svoje prisustvo na tržistu i proširi se na ostale zemlje u regionu.

Kontakt

Adresa

Otona Župančiča 1a, 11070 Novi Beograd, Novi Sad

Kontakt
Matični broj

00000000