Intermex d.o.o.

Intermex d.o.o.

O kompaniji

Intermex je vodeći domaći izdavač softvera i publikacija iz oblasti praćenja i primene propisa, finansija, spoljne trgovine i špedicije. Specijalizovani smo u projektovanju i dizajnu aplikacija, baza podataka i specijalizovanih izdanja koje pokrivaju oblasti pravne regulative, pravnih, carinskih, špediterskih i spoljnotrgovinskih procedura i postupaka, ugovorni menadžment, itd.

Mi smo privatna firma osnovana 1990. godine, sa sedištem u Beogradu i regionalnim predstavnicima prodaje širom Srbije. Intermex je od 2003. godine Microsoft Certified Partner, a od 2008. godine i Microsoft GOLD Certified Partner.

Orijentacija firme je u projektovanju i izradi savremenih informacionih sistema i konkretnih proizvoda koji služe unapređenju rada državnih organa, pravosuđa, organa uprave i privrede u Srbiji i uvođenje savremenih IT orijentisanih tehnologija i softvera u svakodnevni rad, sa posebnim akcentom na Internet orijentisanom elektronskom praćenju propisa i elektronskoj razmeni obaveznih isprava i dokumenata.

 

Tražimo članove tima koji žele da daju svoj doprinos u stvaranju publikacija i softvera koji će svakodnevno biti na usluzi hiljadama korisnika - posao koji zahteva odgovarajuće znanje, posvećenost i odgovornost. Nudimo prijatnu atmosferu za rad, mogućnost za upoznavanja sa najnovijim informacionim tehnolgijama i stalno stručno usavršavanje.

Kontakt

Adresa

Alekse Bačvanskog 6, 11000, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07447248

PIB

100220838

Broj zaposlenih

< 20