Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Intermex d.o.o.

Intermex d.o.o. logo
Bulevar vojvode Mišića 37/II, 11 000 Beograd
Beograd
SRBIJA
(011) 369-22-90, 369-22-91
< 20
100220838
07447248

Intermex d.o.o.


Intermex je vodeći domaći izdavač softvera i publikacija iz oblasti praćenja i primene propisa, finansija, spoljne trgovine i špedicije. Specijalizovani smo u projektovanju i dizajnu aplikacija, baza podataka i specijalizovanih izdanja koje pokrivaju oblasti pravne regulative, pravnih, carinskih, špediterskih i spoljnotrgovinskih procedura i postupaka, ugovorni menadžment, itd.

Mi smo privatna firma osnovana 1990. godine, sa sedištem u Beogradu i regionalnim predstavnicima prodaje širom Srbije. Intermex je od 2003. godine Microsoft Certified Partner, a od 2008. godine i Microsoft GOLD Certified Partner.

Orijentacija firme je u projektovanju i izradi savremenih informacionih sistema i konkretnih proizvoda koji služe unapređenju rada državnih organa, pravosuđa, organa uprave i privrede u Srbiji i uvođenje savremenih IT orijentisanih tehnologija i softvera u svakodnevni rad, sa posebnim akcentom na Internet orijentisanom elektronskom praćenju propisa i elektronskoj razmeni obaveznih isprava i dokumenata.

 

Tražimo članove tima koji žele da daju svoj doprinos u stvaranju publikacija i softvera koji će svakodnevno biti na usluzi hiljadama korisnika - posao koji zahteva odgovarajuće znanje, posvećenost i odgovornost. Nudimo prijatnu atmosferu za rad, mogućnost za upoznavanja sa najnovijim informacionim tehnolgijama i stalno stručno usavršavanje.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.