International Call Center Marketing

International Call Center Marketing

O kompaniji

ICM International Call Center Marketing d.o.o je međunarodna outsourcing kompanija sa 150+ radnih mesta.

Kompanija je osnovana 2014. godine i integrisana je u međunarodnu korporativnu strukturu na četiri lokacije: u Beogradu, Nišu, Lincu i Banjaluci.
 

Zadovoljstvo naših klijenata je u središtu našeg delovanja - to nas je učinilo jednim od vodećih pružalaca outsourcing usluga. Kombinujemo individualni pristup sa najvišim stepenom tehničke kompetencije, a sve sa ciljem da fokus naših klijenata ostane na primarnoj delatnosti.

Naše usluge:

Inbound:

Pružamo podršku putem našeg telefonskog servisa svakodnevno u periodu od 08:00 do 20:00 časova. Preuzimamo porudžbine, pružamo sekretarske usluge, obrađujemo žalbe, prikupljamo podatke ili dajemo podršku – za naše klijente smo uvek tu.

Outbound:
Specijalizovani smo za generisanje kontakata, anketiranje kupaca, ugovaranje termina kao i prodaju. ICM Akademijom, kao i kontinuiranom intenzivnom obukom i razvojem naših zaposlenih, obezbeđujemo visoko kvalifikovane agente.
Back office:
Preuzimamo deo vaših procesa: porudžbine, fakturisanje, kontrolu kvaliteta ili opšte administrativne poslove. Stoga se u potpunosti možete usredotočiti na osnovnu delatnost.
Controlling:
Efikasan način da uštedite svoje vreme u svakodnevnom poslu, bez da morate da se odreknete profesionalnih alata za kontrolu poslovanja. Pratimo vaše najvažnije brojke uz pomoć postojećeg kontrolling sistema ili stvaramo zajedno jedan takav sistem, prilagođen vašim potrebama.
 

Naša kompanija nudi najsavremeniju tehnologiju kao i uslove za rad. Pozivamo Vas da posetite naš youtube kanal, kako biste stekli bolju sliku o nama i o onome čime se bavimo: https://www.youtube.com/channel/UCFIPaGB4swFX1_8ZE1kgjEw

 

Mi smo mlad i dinamičan tim, čiji je permanentni cilj pružanje visokokvalitetnih usluga.
 

Pratite naše konkurse, prijavite se i postanite deo uspešnog tima. Čekamo vas.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kralja Petra 45 11000 Belgrade, 11000 Belgrade, Srbija

Kontakt
Matični broj

21028339

PIB

108581425

Broj zaposlenih

101 - 250